Calismad bu sene hic ve hesablarda kontrol ettim naptim neye harcadim 4 milyon tl cöpe basdim
Her sene aynisini yapiyorum kazaniyorum koyuyorum bi kenara ve hepsini paramparca edene kadar cabaliyorum
Sonra gene sifirdan basliyorum ve ayni hatalari gene yapmicam diyorum gene ayni seyleri yapiyorum her allahin senesi herzaman 2015 den beri benden bi cacik olmaz neyse sizle paylaşim dedim 😁 biraz LİNCLEYİN BENİ
Nisan ayinda 660 bin tl kumara harcamişim mesela

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normal evet
Olaya iyi tarafından bak geri kazanabiliyorsun😄
İşlemlere bakınca kazanmak değil harcamak seni daha çok yoruyor ahahshsh
Sana birsey diyimi harcamak gercekden yoruyor böyle parayi toplayinca tamam yariş başlasin gibi oluyor bazen mesela İstanbul'da sabah avm deydim öglen mediamarkt sonra teyzemdeyim bakiyom 20:30 duş alip 20:55 de cikiyoruk 21:30 variyorum paniklese birsey ariyorum belki birsey bulurum diye haha
1 görsel ile ne kadar yorulduğunu anladım zaten.
Ay ye beee nasılsa ölücez boş ver 😄
Bugün ye yarına yarın olunca bakarsın. 👍
Tsk ederim. hepiniz cok güzel yorumlar yapıyorsunuz linch yemedim daha şasdim.
Senin olan bir şey için kim neden linç etsin?
Bilmem kiziyor insanlar herseye bu ülkede 😁 ama bu burdaki kaliteyle alakali aslında senin ve diger yorumcular gibi güzel yorum yapanlar nadiren ekonomi parasal konularda
Yok benim mantığım dediğim gibi tüm parayı bir günde yemek birikim yapmamak yarına yarın olunca bakmak😄
Çok parasız kaldığım 10 lira için kolyemi bozdurduğum felan oldu da öyle yaşamayı seviyorum.
Varsa yerim yoksa napiyim.
Sen de savur paralarını boş ver, ihtiyaç sahiplerine yardımda et ama arada.
Bunu kendini iyi hissetmek için çıkar için değil onlar için yap. 👍
Hahahahaha ben aylar boyunca kral givi yaşiyorum bazen kibrisa gidiyorum oynuyorum sonra bi bakıyorum saati sattim kolye satildi hesablar sifir ama ben seviniyorum dönünce duty free den alisveris yapmayi hahaha ayyy bu kafa cok komik
Var ki harcıyorsun. Azdan az, çoktan çok gider. Mezara mı götüreceksin. Keyfine bak işte 😂
Reis 36 yasindayim ömür boyu keyfime baktim son seneler ciddi sekilde durmaya calisiyorum
Ama benim bi arkadasim bana bu sözü söylede o korkuttu istesende duramasin artık fren sende tutmaz istesende duramasin Varki deme evet kazanabiliyom da ama oda eskisi gibi degil var deme Şu an ben 0 😁
Bu nasıl yaşam bro nerden kazanıp nerelere harcıyorsun
Vallah bro ben elektronik ürünlere harciyorum mesela gezmeye kumara genelde o şekilde gidiyor aslinda hep boş harciyorum mantiksiz cocuk givi
Ne işle uğraşıyorsun reis
Ortaya karisik hersey yaptim yapiyorim deniyorum böyle sabit bir işim yok
Ppl lisansli pilotluk yaptım (jet) yolcu ucak degil cok kisa bi süre zaten turizm de otel rehberlik yaptim hamam infoculuk yaptim gezi rehberlik rent a car ci actik emlakci krypto borsa alim satim yurt dişi ticaret tekstil ve bitkisel ürünler üstünde anlatsam bitmez aklima birsey gelirse yapiyom
13 yasimdan beri texas holdem poker oyuncusuyum 2016-2019 arasi profesyonel poker oynadim yurt dişinda cok sey yaptim be kardeş
Vay abi la bizide görün he acil karıya gitmem lazım KDKDK
İyi sevaba geçersin
Hahahahaha
Param yokki kalmadı hepsini harcadım 😁
Dassan sağolsun zaten ben hacca gidicem o işlerden elimi cektjm reis
Tabi tabi 😁
Ama yinede kazanırsan hani bizide unutma biraz yetim çocukları sevindiririm hem paranla hayır falan yaparım 🤠
Yetim cocuklar nerde gelirim oraya olur varim o işde ama 1 ay sonra
Koca yürekli kumarbaz 🤠🇹🇷
Kumar candir gerisi heycandir
Bunu bize niye anlatıyorsun?
Tamam
Senden bişi olmaz
Aynen ♥️
Afiyet olsun
Thank you
Maşallah
Lan bu resim ney hahahahaha