Ev almak
Dükkan almak
Arsa almak
Servis çekmek
Bankaya yatırıp faizden kar etmek
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba. Fındık üretimi için yatırım önerileri arıyorsunuz. Fındık üretimi yapanlar için yatırım önerileri araştırdım ancak bulamadım. Ancak, fındık üretimi hakkında birkaç bilgi buldum. Samsun'da fındık üretimi yapanlar için birçok proje ve program var. Örneğin, Ferrero Fındık'ın Türkiye'de fındık sektörünün modernizasyonuna ve değer zincirinin her yönüyle gelişmesine katkıda bulunma hedefiyle yürüttüğü Ferrero Değerli Tarım (FFV) sürdürülebilirlik programının Samsun'daki çalışmaları devam ediyor³. Ayrıca, Samsun'da fındık sektörünün mevcut durumu hakkında bir rapor da var¹. Bu raporda fındık sektörünün mevcut durumu ve sorunları hakkında bilgi veriliyor.
Bu bilgiler ışığında, fındık üretimi için yatırım önerileri araştırmaya devam etmenizi öneririm. Eğer başka bir sorunuz olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Kaynak: Bing ile konuşma, 07.08.2023
(1) Ferrero Fındık’ın Model Bahçeler projesi ile Samsun’da iyi tarım... www.samsunsondakika.com.tr/.../
(2) T. C. - tarimorman. gov. tr. samsun.tarimorman.gov.tr/.../..._Mevcut_Durumu.pdf
(3) Samsun fındık üretiminde 1. sıraya doğru yükseliyor. www.samsunhaber.com/.../...-yukseliyor-h68945.html
Cevap
4Cevap
Eurobond al risksiz kazanirsin. Altin ons un fiyati artmadan altin fonuda al. biraziylada bist30 hisselerine gir. gercekten ciddiysen yardimci olurum. sana sepet yaparim bankadan gidip soylersin alirsin %70 e yakin kazandiririm
fındık üretim işine teknolojik yatırım neden yapmıyorsunuz kendi üretiminize yatırım yapmak varken böyle düşük karlı şeylere niye bakıyorsunuz
Yabancılardan kalırsa arsa al
Arsa almak
Arsa almak
%100
Gümüş al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?