%25 kuralına uydunuz mu?
Yolsa enfasyona göre mi hareket ettiniz?
Yolsa enfasyona göre mi hareket ettiniz?
Zam yapanlara ne sövüyonuz yaa diye şikayet eden pembe var ya ona yazıyorum. 450tl olan o tablet sadece sana değil kiracın için de 450 oldu. Enflasyon sadece sana değil ona da yükseldi. Ekmek 7,5 oldu ama sadece sana değil kiracıya da oldu. Daha sayayım mı? O yüzden el insaf diyorum sana. Kendini düşünen bencil birisin belli ki. Hem evin var kira vermiyosun hem başka evden kira gelirin var bir de maaşın hâlâ daha ağlıyosun. Çok yaşa yaa Çok yaşa
Ya bu zam yapanlara ne sovuyonuz ya. Kardeşim biz sanki çok mu istiyoruz zam yapmayı ekmek olmuş 7.5 TL bir şut 25-30 TL biz napalim? Millet yeni kiracilarina 10-15 binden kiraya verirken. Biz zamanında yaptığımız 3 bin lirayı 3250 mi yapalım yani napalim? Suç ev sahiplerinin değil ekonomi sıkıntı.
Hayır bak bende ev sahibiyim şimdi sen diyorsun ki ne kanun tanırım ne nizam bu olmaz herkes kendi kuralını koyar o zaman , bunu bu şekilde düzeltmek lazım , insanlığımızı kaybetmenin anlamı yok zaten psilik çukuru ülke , genede siz bilirsiniz.
Ben kanun tanımam demiyorum. Baştakiler kanuna uyuyor mu? Verdikleri sözleri tutuyorlar mi? Onlar tutmuyor domino taşı ilk burada devriliyor. Ben napayim yani ben çok mu isterdim geçende bulaşık deterjanı kapsülu alayım dedim 450 tlydi... 450. Bu nedir şaka mı yaa
4 yıl önce çeyrek 400 küsur tlydi bee insaf yaniii ama
Amaaannn milletin tüm derdini yine kendi üstümdeymis gibi davranmisim bu huyumdsn bıktım herhangi bir bildirim veya ekstra yorum almak istemiyorum. O yüzden yorumumn yanındaki 3 noktaya tiklaup bunu görmek istemiyorum diyip kaldirir misin acaba? Cidden yoruldum artik
Zaten gizlisin yorum da almazsın sorun yok.
Cevap
4Cevap
%25 kurali bana gore sacma. Enflasyona gore hareket etmeli hersey. Tefe-Tüfe nin ne mantigi kaliyor o zaman? Sadece ev kirasi ile gecimini saglayan bir ton insana haksizlik ediliyor. Her gun haberlerde kiraci ve ev sahibi olaylari goruyoruz. Not kira aldigim bir evim yok.
%20 zam yaptık temmuzda. İnsanları mağdur etmeye gerek yok.
Yüzde 25 az değil mi herşeye yüzde kaç zam gelirken ev neden az ozmaan devlet herseye yüzde 25 zam yapsın
evi boş tutmaya devam. kiraya vereceğimi sanmıyorum. yaşanan mağduriyetler yeterince korkuttu
yorumlara bak ya. sanarsın ev sahipleri herkesin babası
Evim yok kiraciyim , lütfen az zam yapın Allah blnizi versin bu arada.
İnsnalaei gözü aç ki! sen%25 falan bakmiyor insanlıgimiz bitmiş
Devlet ne dediyse onu yaptım.
İki yıl içinde toplam 500 tl zam yapıldı.
Kiraciyiz henüz zam yapmadım ev sahibimiz
5000 alıyorum 6500 falan yaparım
maalesef %25
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?