Zamların Sürekli Gelmesi?

Merhaba sevgili arkadaşlarım. Zam ve vergi cenneti ülkemizde coca colaya bir zam daha gelmiş. Hayırlı olsun. Erdoğan galiba asgari ücrete yapılan zammı çok buldu. Ayrıca 0 el otomobil fiyatlarına baktım ve hayal kurdum. Ama hayal kurulamayacak. Çünkü ahlaksızlar %220 vergi koyuyorlar. 1 milyon olan arabanın gerçek değeri 5 milyon. Bir araba kendime dört araba devlete. Böylece cumhurbaşkanlığı konvoyları uzuyor. Ekmeğe ise zam geldi. Eskiden yarım köfteyi 7'ye yerken şimdi sade tam ekmeği 7'ye yiyoruz ve utanmazlar ekmeği küçültmüşler. En basit bilgisayar 30 bin. Kiralar ise sanki asgari ücretliler ev sahiplerini yaşatacaklar derecede. Sıcaklık ve kur ne kadar artıyorsa fiyatlar da o kadar. Bir adet lahmacun 60₺, kıyma kg 450. Kfc de en basit menü 150. Onunla da bir can dost bile doymaz. Starbucksta en biyük boy içecek 95. Bu gidişle en yüksek enflasyonlu ülkeyi bile geçeceğiz. Benzine gelen zamlarla taksi indi bindi 80. Millet mi yaşayacak yoksa vumhurbaşkanı mı bilmiyorum. Milleti yaşat ki devlet yaşasın sözünün geçerliliğini biliyoruz. Faşist hğkümette herşeye zam birkez değil her zaman gelir. Alkol ise en basit tubor şişe 50lik 45. Millrtimize bakıyorum AVM'de. Kalabalık. Şaşırıyorum.
Zamların Sürekli Gelmesi?