Ulke olarak berbat durumdayız 100 bın tlye telefonmu olur 2013 te 3+1 evımızı 90 bın tlye almıstık onun dısında egıtım sıstemıde bosuna okuyormusuyuz gıbı bırsey 19 sene okuyup atanamıyorsun ne kadar kotu bı durum atansanda kasıyerlık yapıyorsun 19 sene kasıyerlık yapmak ıcınmı okuyoruz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İyi değil maalesef
Akpci putperestler hala bsi yk ekonomide ne var diyor.
Bunu soyleyenlerin kirada oturuyorup da evleri yeri yurdu olmaması pazara markete gittgnde her şey çok pahalı die isyan etmesi dışında anormal bı durumları yk. Allah daha beter duruma düşürsün onları
akkoyunlara göre ekonomi iyi... akp ye oy verip pahalılıktan şikayet eden canım da ayrı mesele. gelirler birazdan tayocular.
Egonomi çok iyi. yegenjm biz askeriyede bu fiyatlara alıyorsak sivil olan sizlere acıyorum
Ekonomi iyi diyenler hala vardır, usulca bir psikolog tavsiye edip uzaklaşın bu tiplerden.
Ekonomi coh iyi yaşasın erduvaaaağnnnn
Evet var dayılara sor telefonunu çıkar derler :)
Hiç bişey iyiye gitmiyor
Oyunu demokrat dedene ver
Çok iyi Çok, her şey güllük gülistanlık
aclıktan agzın kokuyo la
Orası öyle de asıl sıkıntı başka. Kötü desek hemen pkkli veya fetöcü diyorlar
Oyunu demokrat dedene ver
GQAPPXPDSLKQKSKX
Kazanıyoruz sandığa sahip çık!
tamam süt oğlan süt gibi kabarma hemen :D :D
@xenuyeux sandığa git ve oyunu kullan!
oturma organın yerine beynini kullanmayı denediğinde yazdığım yorumu idrak etmeyi başaracaksın! :D :D
Merak etme bizim aklımız orada değil ne ettiğimizi biliyoruz şimdi diktir git
bu yorumunla kanıtladın zaten beynini kullanmadığını :D :D :D
Aynen
evet ben
senın ananı
hahahahah Tayyip kazandı gene naberrr
psıkolık tedavı onerıyorum sana
tayyip super ekonomi iyi
Bütün telefonlar yüz bin değil
sorunlumusun la amerıkada 100 bın tl dedıgım telefon 730 dolar
Laf kıvırma. Amerika kendi üretici zaten. IPhonesuz geberceniz.
ıphone 11 kullanıyorum kanka
profıldekı fotoya bakarsan anlarsın zaten
he yanıbaşımızdaki döt kadar ve savaştan yeni çıkmış ırakta aynı telefonun 30.000₺ olması da üretici olmasından kaynaklı dimi zaten
@xennuyeux sende ABD sömürgesi ol o zaman cagır ABD askerlerini yala onları
IPhones 11 var daha 14 alcam diye uğraşıyorsunuz galiba
ıphone 11 bıle 32 bın oldu ne anlatıyon la
he hadi ırak sömürge diyelim.. Almanya gürcistan rusya azerbaycan falanda mı abd sömürgeside ucuz yarı yarıya zeki şey
Onu diyom iPhonesuz geberceniz. G. ötlerinde don yok iPhone alma derdindeler
@xennuyeux o ülkelerin ihracati ile kendi ülkenin arasındaki farka bak.
ihracata değil ekonomiye bakılır vergilere bakılır 20 binlik telefon vergilerle 85 bin oluyorsa o ülkenin ekonomisi bitik devletin tek geliri vergidir demektir
@xennuyeux senin savunma sanayin var. Ekonomiye bakılır diyorsun. Ulen ihraç etmeden ne kazancaksın sen istiyorsun başkasının ürettiği sana bedava gelsin. Üstelik sadece iPhone birde. Sana söylim otuz sene önce de böyle bi pok alamiyordun
he alamıyordum çünki 30 sene önce cep telefonu icat edilmemişti daha zeki şey :D :D
Üreten ülkeden tüketen ülkeye döndük hükümet sağolsun verginin vergisinin vergisini icat etti bu hükümet ama sorarsan dış minnaklar. Bak bugün 100 yıllık lozanda bitti jelibon rezervlerini çıkartmaya başlayacağız artık tüm dünya bizi kıskanıcak alamanya bitti yeğen avrupa krizde hüloğğğğğğ
@xennuyeux ne uretiyordun telefon araba bilgisayar elektronik vs? 30 sene önce illa cep telefonu örneği vermedim iPhonesuz gez mk fakiri 🤣
bugün üretimleri durdurulmuş satılmış fabrikalarımızın ürettiklerini öğren önce istersen!
Bu ülke 1967 den beri kendi yerli araçlarını üretiyordu ne olduysa akp döneminde hepsi kapandı üretimi durdurdu.
Hatta devlete ait Tuzla jeep fab. akp tarafından 2007 de gereksiz denilerek kapatıldı üstelik dünyada en dik eğimi çıkabilen jeepleri üreten ve 20 den fazla ülkeye ihraç ederken!
Doğru yaa vestel arçcelik gibi firmalar elektronik sektöründe değil dimi?
Hani pandemi döneminde 15 günde solunum cihazı ürettik diye övündüğünüz cihazı üreten arçelik!
Bu ülke ilk ihasını 1990 yılında üretmeye başladı ama hiçbir hükümet bakın biz yaptık diyerek devletin üretimini durdurup projeleri damadına vererek hava atıp reklam yapmadı o nedenle bilmezsiniz
Hani Katarlılara satılan tank palet fab. akp mi kurdu sanıyosun hani askeri araçlar üreten bmc yi katarlılara satan ya da askeriyeye ait obüs fabrikasını katara satan akp mi yaptı sanıyosun?
Ama sende haklısın akp den önce su bardağı bile yoktu akp geldi su bardağı icat edildi elektrik yoktu buzdolabı yoktu çamaşır makinesi yoktu dimi hüloğğğğ
Daha gördüğü helikoptere kıçında yaprakla mızrak atmaya çalışan papua yeni gine kinası bile 7,5₺ oldu sen aya dört şeritli yoldan gideceğini sanmaya devam et!
@xennuyeux almanların bmw mercedes vsvs bosch siemens vs bircok şeyi varken bana gelmiş bunların yerini alamicak fabrikalar sayma. ilk ihanın resmine özelliğine bi bak bakalım. ne kadar gelişmiş? bmc nin açılımı zaten british
vestel arcelik vs parça birleştirir sadece. ayrıca sen gidip vestel arçelik almayıp ithal mal alırsanda olmaz. sonra gelip yerli şeylerimiz var deme
doğru yaa sen dünyadan bihabersen suç alamanyanın :D :D
Bmc nin açılımında british olması Türk markası olmasını engellemez
Senin zekanla bakarsak Tüm dünyada tanınan LC Waikiki de Türk markası değil :D :D
Tüm dünyada tanınan arçelik beko mavi otosan tc eczacıbaşı ülker thy pegasus gibi dünya markalarını nerden bilicen :D
senin bmw dediğinin aracın ilk üretilenine bak bakalım kaç silindirmiş özellikleri neymiş
Biraz zeka yaa teknoloji ilerledikçe imkanlarda ilerler genişler
şu an aselsan ın ürettiği iha ve sihalar damadınkilerden daha üstün neden hiç reklamını yapmıyor hükümet ve yandaş medya? Depremde damadın ihaları uçuş bile yapamazken aselsanın ürettiği ihalarla alındı tüm görüntüler veriler ama niye söylenmiyor anlatılmıyor?
Damadın yaptıkları o kadar iyiyse ukrayna savunma bakanı neden aldığımız tüm bayraktarlar düşürüldü diye açıklama yapınca bayraktarlar hemen çıkıp tv lere sizlerde taş atın o zaman diye söylendi?
Biraz beynini kullan oturma organın yerine
@xennuyeux şu tipler hep kendini zeki sanıyor ya herkesi kendisi gibi aptal sanıyor. lcw zaten yabancı marka olarak kuruldu hisselerini türk firma aldı gelmiş bana beko mavi bilmem ne diyor ama gidip samsung adidas polo vs alıyor. daha kendi insanı almıyor. aselsan zaten devletin niye reklam yapsın. sende iha siha üret sende yap reklamını. niye zorunuza gidiyor. kemalin damadı olsaydı kötülücekmiydik? ama siz tam tersi hemen biz yaptık derdiniz. Atatürk icraatler yapmış arklasına sıgınıyorsunuz şunu yaptı bunu yaptı Atatürk sonrası atatürkçüler ne yaptı? vefatından sonra ne yaptınız? damadın yaptıkları kusursuz değil her şey olabilir önemli olan geliştirmek. siz oturma organınını kullana kullana bu hale gelmişsiniz zaten.
İi günler