Kredi kartı ya da x bankasindaki borcumu öder mı sonra ben oraya ödesem. Ebeveynler asker öğretmen onlardan faydalanıyorum çalıştığım yer sigorta yapmıyor yani. sadece soruya cevap bekliyorum ! Resitm tüm gerekli bilgileri yazdım hangi banka yapar adını yazin yeterli üniversiteye seneye başlayacağım şu an okulda yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Niye ailemoduyor?
Sigortasız çalışana, babasının üzerinden sigortalı olana banka kart verir mi?
Bunu sormadım aldim kullandım soruyu iyi oku hattaodeme günü benim isteğim göre ayarlanmadigu için yapılandırma yaptırdımve şu an kaza geçirdi gecikti o da mahkeme verirse okulumaengel mı sicilime bir şey olur mu
Emin misin geçen ayda geç ödedim? Gelmedi hicvirsey abartma bence avartiyorsun 10 güne ödesem bir şey olmaz diye düşünüyorum? Geçen ayda aradı sordu banka not alıyor büyük ihtimalle oraya , geçen günde sordu TM dedi kapattı korkutma beni😒😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
baban ek kart çıkartsın vermezler
Anlamadım desem o ne demek
sana kredi kartı vermezler kredi kartı kullanmak istiyorsan baban ek kart çıkartıp sana verebilir demek istedim
Verdiler ama 😒soruyu iyi oku babam falan değil
ödemez kredi karti bi bankanın borcunu alışveriş için sadece o kart.
Kim ödemez anlamadim?
Evet kart verir özel bir bankaya başvur
Yani hangileri
Kredi kartı almayın
Bunu sormadım aldim kullandım soruyu iyi oku hattaodeme günü benim isteğim göre ayarlanmadigu için yapılandırma yaptırdımve şu an kaza geçirdi gecikti o da mahkeme verirse okulumaengel mı sicilime bir şey olur mu
Adınıza İcra gelir onu da aileniz öder kanka.
Önce haber veriyor muvanka arayıp icra gelecwk diye
Cep telefonuna mesaj gelir bir de posta ile icra bildirim kağıdı gelir kanka
Banka aradı bende 10 güne odetecegim dedim TM dedi kapattı hiçte senin dediğin gibi olmuyor yani
Daha sonra icra tebligatı ev adresinize gelir merak etmeyin
Emin misin geçen ayda geç ödedim? Gelmedi hicvirsey abartma bence avartiyorsun 10 güne ödesem bir şey olmaz diye düşünüyorum? Geçen ayda aradı sordu banka not alıyor büyük ihtimalle oraya , geçen günde sordu TM dedi kapattı korkutma beni😒😔
Zamana bırakalım kanka
Düzgünce cvp ver? Msilime mı bakıyım bankaya mı soruyum
Kanka hangi bankadan aldıysan onun müşteri hizmetlerini ara.
Ne diyeceğim? Geçen gün kendisi aradi o zaman dedim zaten 10gune ödeyeceğim TM dedi
Peki ödediniz mi
Daha dolmadı ki söylediğim süre
Takip et
Sizin adınıza sevindim.
Niye takip ediyorum? 1 hafta içinde o parayı bulmaya çalışacağım
Takipçim olur musunuz
Amaç?
Hiçbir nedeni yok, sen bilirsin