Dedemin yetmişlerde inşa ettiği binada oturuyoruz yemin ediyorum abartmıyorum kolonlar gözükuyor evin içinde bildiğin o derece viran halde bin bakanlığa ulaştım ama test ücretli diyo ben öğrenci olarak bu ücreti karşılayamamam şimdi 7 yaşındaki kardeşimle ben olası bı depremde enkaz altında mı kalacaz... o kadar vergi ödüyor bu halk sarayada iki musluk varaklı olsun diye mi veriliyor o paralar yoksa bizim canımız için mi yazık çok yazık
Güncellemeler
+1 yıl
Test olmadan kira desteği vermiyor devlet o yüz test şart arkadaşlar
Gerçekten öyle yetmiyor işte İzmir belediyesi ne güzel düşünmüş sağolsunlar Kocaeli'inde öyle bir şey yok Marmara depremi olduğundan hepimiz olunce yalandan ağlar artık belediye ama ne fayda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ücret ne kadar merak ettim
3400 tl
Bu zamanda para değil diyebilirsin ama yemin ediyorum para biriktirecek bı ekonomik seviyede değilim günü zor kurtariyoruz
Bu zamanda para değil evet ama böyle bir durumda halktan para alınmamalı. Cimere falan yazarsanız belki geri dönüş alabilirsiniz.
İzmir Büyüksehir belediyesi ücretsiz yaptı.
Ne güzel Kocaeli'de yok maalesef ücretsiz
Herkesin gücü yetmezki
Gerçekten öyle yetmiyor işte İzmir belediyesi ne güzel düşünmüş sağolsunlar Kocaeli'inde öyle bir şey yok Marmara depremi olduğundan hepimiz olunce yalandan ağlar artık belediye ama ne fayda
Devletin bir şey yapması lazım, yoksa öleceğiz.