Şimdi senin dediğini diyerek aradım yapmadılar, bir arkadaş sizi aramış yapmış dedim, arkadaşınız başka işlem yapmıştır biz telefonla yetkimiz yok dedi 😑😑😑
son günlerde bankalar tuhaf şekilde daha önce yaptıklarını yapmamaya başladılar Kredi limitim de çok yüksekti maaş hesabımız orada kamu personeliyim onu bile düşürdüler belkide bu yeni bir talimattır bilemedim dostum
Kendisi bakabiliyor dedin ya, ben bu sorumu sordum cevap verdi. Arkasından size özel nakit avans kampanyası var. Onaylarsanız geçelim. 😂 Dedim siz beni onaylamadan ben sizi onaylamam
iyi demişssin sana satacak :))) onu ki kendisi de avantasını alacak ama onu satarlar :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok bilmiş gibi konuşanlar olmuş da bankadan arayarak ya da şubeden yükseltemezsin bu limiti tabi uygulamadan da. Ancak senin günlük para çekme limitin, bankanın atm den günlük verdiği limitin altındaysa yükseltebilirsin. Her bankanın kendine ait günlük para yatırma ve çekme limitleri vardır. Senin bankanın limiti 5.000 ise bu herkes için 5.000 liradır. Hangi bankaysa gir bak googledan x bankası atm den günlük para çekme limiti diye zaten ortaya çıkar. Oradaki limit herkes için geçerlidir. Kişiden kişiye değiştirilmez
0
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Eğer orada yazan tutar 5.000 liranın üstündeyse, uygulamadan ayarlara girerek çekebileceğin tutarı yükseltebilirsin.
Cevap için teşekkür ederim, müşteri hizmetlerini aradım. Yükseltmediler ama kendileri dediler şubeye gidip sorun onların yükseltme yetkisi var. Bir ihtimal yükseltirler, dediler.
İhtimalin kriteri nedir neye göre yükseltiyorlar diye sorunca; onlar orada size bakıyorlar tam kriteri bilmiyorum, dedi müşteri temsilcisi. Yarın şubeye de bir gidip soracağım. Müşteri temsilcisi dedi, sonra bir daha aradım başka müşteri temsilcisi de aynı şeyi söyledi
Aradım, biz yükseltemeyiz dediler. Şubeye giderseniz bir ihtimal belki, kesin değil dediler. Şubeye gideceğim ama önceden yükselten varsa nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum. Gerçekten zorlayıcı bir durum
hocam benim gibi şeytana denk geldin kurtardın paçayı :D anlatıyorum; toplam ne kadar çekmek istiyorsan 5 bin lira farklı bankalara gönder. sonra her bankanın kartıyla aynı içinde 5 bin lira çek. 50 tane banka var. her bankadan 5 bin lira çeksen. günlük limitin 250 bin lira çekebilirsin artık.