Şaka falan herhalde.. Korku filmi gibi cidden. İçim çekildi.
Beykoz'da 85 m2, 1+1 ev.. Dışı, içi dabbe filmi gibi..

Şaka falan herhalde.. Korku filmi gibi cidden. İçim çekildi.
Beykoz'da 85 m2, 1+1 ev.. Dışı, içi dabbe filmi gibi..

Ben acımıyorum bu millete kendi kaşındı. Ben de zorluk çekiyorum ama yine de acımıyorum. Olsun daha fazla zam gelsin herşeye. Ukrayna ile tahıl koridoru bitti hadş bakalım tahıla da zam gelir. Zaten yeni zam gelmişti şimdi ek zam gelir. Daha da artsın. Araba muayenesi 6 ayda zorunlu oldun 5000 tl olsun, ekmek 50tl olsun benzin 200 olsun hiç acımıyorum. Benim köyüm falan da yok tahıl bakliyat gelecek yerim de yok ama olsun. İç savaş çıkana kadar. Bu ülkeye artık arınma gecesi lazım. Hem nüfus fazla hem zararlı varlık çok. Onlara varlık diyorum insan denmez
Cevap
13Cevap
Çok değersiz maalesef
Değersiz tabiki. Adam ahir gbi eve istedg paraya bak nesine verim bn o parayı hayvan bağlasan durmaz
Paramız değersiz. Görsele gelecek olursak; yok artık, bu kadar pahalı olamaz! Bana kalsa 400 bin TL'den yukarısı etmez.
Arsa değeride var yıkar burayı üç katlı apartman dikerim fazlasını çıkarırım
İçim çekildi be bu neee 😱😤 Allah sonumuzu hayır etsin 🤲
Aslında o fiyat eve değil arsaya istenilen para ev yapana arsa bedava verilmiyor sonuçta aynı bolgeden arsa alsanizda o parayı isteyecekler
Sahibinden depremde ölmek garantili pahali bir tabut.
Devletin bunlara el atması lazım. Ev çöplük gibi bune, deprem olsa dayanır mi ya da .
Bunlar ölü soyucu piyasa kotu diye pahalıya koymuş turşusunu kurmak zorunda kalacak evinin :)
Halinden memnun olan insanların yorumlarını okuyunca sinir oluyorum arkadaş bu millet hâlâ akillanmiyor hâlâ aynı hâlâ, ya kimse ben neden buna bu kadar para vermek zorundayım demiyor..
Kim * beykozu ben arabistanda villa da kalicam skmisim turkiyeyi.😜😘
Yazık gerçekten çok üzülüyorum
Arsa fiyatına istiyordur.
Evi çicek gibi yaparım neden korkunc olsun
Burada para değil biz değersiz oluyoruz..
950 bin arsa mı güzel yerde ondan mı acaba
900 az
Kocaman bir ohhh cekmeyelim de ne yapalım
Paramız çok değersiz
Bu ne ya çok kötü
Masallah
Öyle demek ki
Değersizleşti
Biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?