Para & Ekonomi Son akaryakıt zamlarından sonra ne yaparsınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Son akaryakıt zamlarından sonra ne yaparsınız? Garaja koyarım Binmeye devam ederim Bisiklete geçerim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Son akaryakıt zamlarından sonra ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Aracım yok maalesef 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu yakıt zamlarının Türkiye'ye koyduğunu hiç düşünmüyorum Ben Almanya'da yaşıyorum bu kadar taşıt Yok ya raba üretmiyorsunuz petrol çıkarmıyorsunuz yollarda yürünmüyor Her taraf araba İyi iyi inşallah daha da zam gelir birazcık trafiğinizi rahatlar 1 1 Yorumla Deja_vue +1 yıl Mantığına tüküreyim kadın ! Yorumla
Deja_vue Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Bununla idare ediyorum şimdilik. Biraz daha para biriktirirsem katır çekenini alacam. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ali cabbar müziği çalarken popo sallayan zenciler geliyor aklıma skdhsjskd 1 0 Yorumla
MuammerCan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl valla ben bisiklet biniyom müzigi acıyom öyle diyim :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aracım yok maalesef
Bu yakıt zamlarının Türkiye'ye koyduğunu hiç düşünmüyorum Ben Almanya'da yaşıyorum bu kadar taşıt Yok ya raba üretmiyorsunuz petrol çıkarmıyorsunuz yollarda yürünmüyor Her taraf araba İyi iyi inşallah daha da zam gelir birazcık trafiğinizi rahatlar
Mantığına tüküreyim kadın !
Bununla idare ediyorum şimdilik. Biraz daha para biriktirirsem katır çekenini alacam.
Ali cabbar müziği çalarken popo sallayan zenciler geliyor aklıma skdhsjskd
valla ben bisiklet biniyom müzigi acıyom öyle diyim :)
Zorunlu hallerde mecbur..
Devam ederim
Binmeye devam😂
binmeye devam
Patetes oldu millet
İmina koyarım