Bence paradan 6 sıfır atar yolumuza devam ederiz. Eskiden de öyle yapmışlar, dolar 1 milyon liraymış. 2005 yılında 6 sıfır atmışlar 1 lira olmuş. Şimdi de öyle olmaz mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Dolar 1 TL idi. Tcde 1 TL kağıt yoktu.
Biz 20 TL verip davulcudan dolar alıp. Gelin damadın üstüne atardık.
Smidi lanet okasi 25 lerde
Bu ülkenin yöneticilerine Allah alnet etsin.
Eskiden 20 milyon kağıt para varmış 6 sıfır atmışlar 20 milyon olmuş sana 20 lira
Nedir bu 6 sıfır derdiniz onu anlamadim.
Ben gördüm o günlerin hepsini
Ben görmedim onun için çok merak ediyorum
İstediğini sor.
En çok şunu merak ediyorum paradan 6 sıfır atılıp yeni türk lirasına geçilince insanlar yeni paraya alışmakta zorlandı mı yoksa hemen alıştı mı
Sayı olarak. Artık çok basit bir hale geldi.
Ve tabiki 20 TL yeni cimisti 50 TL falan.
Sonrasında kuruslar cikti.
Farklıydı. Ama genel olarak eski insanlar zirlanirdi yaşlılar yani
Gençler hemen uyum sağladı zaten
Peki gelecekte de paradan 6 sıfır atarlar mı
Başka bir 0 atma ihtimalinin yok.
Aksine. Yeni cikicak olan paralara 0 eklenerek. 1000 2000 10.000 ve 1.000.000 olarak gelicektir.
Bence gelecekte dolar yine 1 milyon lira olacak ve yine 6 sıfır atacaklar 90larda senin dediğin gibi sürekli yeni paralar çıkmış en son 20 milyon lira çıkmış paradan 6 sıfır atmışlar sence de yine öyle olmaz mı
Açıklayıp söyledim. 0 eklenir. Ama atılmaz.
Yani sıfırlar sürekli eklenir daha 6 sıfır atılmaz mı diyorsun
Atılmaz. Evet.
Bence yine atarlar dolar 1 milyon lira insanlar hesapta zorluk çekmezler mi eskiden neden attılar peki
Kaç defa ifade edicem acaba. Olamasi gerekeni?
Halen atılır diyorsunuz
Peki eskiden neden attılar onu anlat
Liradan sıfır atmak için çalışan üreten fabrikan vs olacak yoksa arjantinden beter halde olursun ekonomi o kadar basit birsey değil
Madem o kadar basit bir şey değil 2005 yılında nasıl paradan 6 sıfır atmışlar hadi onu açıkla
2005 yılında çoğu fabrika kurum ozellestirilmemisti şimdi elinde ne kaldı hersey satıldı üretim var mı ?
Hayır yok ama isteseler paradan bir 6 sıfır daha atarlar
Arkadaşım dış ülkelerden senin sanirim haberin yok. Aynısını arjantin yaptı parasından sıfır atarak. Anlık olarak parasi kısa süreliğine değer kazandı bu doğru üretimi olmayan bir ülke arjantin bizim gibi. şu an da 1 dolar 260 arjantin cano ediyor aynı durumu sen yasayacaksin belki daha kötüsü olacak sana anlatmak istediğim bu ama sendeki nato kafa
Olsun dolar her 1 milyon lira olduğu zaman yine 6 sıfır atarız sürekli paradan 6 sıfır atarız bir şey olmaz ki
Atmak bedava değil mi sıfırlari at gitsin dedin mi gidiyor 😆
Ben şunu istiyorum her yıl paradan 6 sıfır atsınlar çünkü paradan 6 sıfır atmak çok kolay 😂😂
şu an 10k asgari ücret 1 tane 0 atilirsa asgari ücret 1000 tl olur 2 sıfır atilirsa 100tl olur
Bence şu an paradan 1 sıfır atsalar asgari ücret 1000 lira dolar 2 lira olsa daha iyi olmaz mı
Tek sıfır kurtarmaz cift sıfır atalım o zaman 1tl ile 2.5dolar alır birikim yapariz dolar yine çıkacağı için çıktığında satar ezeriz olmazmi pamukhelvali prenses😃
Bence 4 sıfır atalım 1 liraya 250 dolar alırız hayatımızı yaşar keyfimize bakarız daha iyi olmaz mı
İyi dedin bence direk dolara geçiş yapalım daha iyi olmazmi 🤣
Ama başta Reisimiz olduğu sürece dolara geçiş yapamayız adam ''Onların doları varsa, bizim de Allahımız var.'' diyor sence bu adam dolara geçiş yapar mı 😂😂
Kendi saraylarda yaşadığı için aşağısı kasimpasa diyor. Bunlar bugün söver yarın öper sende bakarsın sadece
Aynen öyle bunlar paradan 6 sıfır atarlar sonra doları 1 liraya düşürdük diye sevinirler dolar 26 lira eski parayla 26 milyon lira haberleri yok 😂
Ya simdi öyle bisey yapmaya bunlar cesareti yok da olduğunu farzet almancilar 5 sene Türkiye ye gelemezdi 😄
şu an 500 ve 1000 liralık kağıt paralar çıkması lazım adamlar korkudan çıkarmıyor millet tepki gösterir diye
500luk kagitlar çıkacak konuşuluyor ki çıkmak zorunda 100 100 200 200 saymaktan ben bile yoruluyorum hem vakit kaybı hem atmler de para kalmıyor bu durum doların iyice fırlamasina neden olacak onu düşünüyorlar bu is böyle giderse yılda 3 4 kere maaşlara zam yapilir
İşte bu gidişle maaşlar yine milyona çıkar dolar 1 milyon olmaz mı
Seçimde değişiklik olsaydı şu an dolar 15ti bunu biliyormuydun
Biliyordum hatta dolar 1 lira olurdu bence
Bunu amerikan ekonomistler diyordu reis kazanma ihtimali yüksek diyordular o zamanda 25 26 bandinda yıl sonuna kadar görür demistiler ammaaa temmuzda dediklerini gördük yıl sonu sonu 35 40 a kadar yolu var artık
Ne 40ı 100 liraya kadar yolu var
Hayırlısı olsun
Aynen
Yeni mi kalktın sen
Olum o öyle bir şey değil la ksfdklsfnlknsklfsllsfnf 😂😂😂😂
Nasıl bir şey peki 😂😂
Hukumetin ekonomi iyi anlayisindan kasti tamda bu zaten 😂
Aynen öyle aslında her yıl paradan sıfır atsak daha güzel olmaz mı 😂
Mesela sıfırı sana atsak etkisiz eleman olduğun için gene sıfır kalır
Neden bana hakaret ediyorsun ben sana ne yaptım ki
Sen üç milyar yedi yüz elli milyon milyar diye dolanırız ortalıkta
Sen şu an öyle dolaşıyor musun
Ekonomi dersini berat albayraktan mı aldın
Hayır onu nerden çıkardın
senin oy kullanmana izin verirsek böyle olur işte
Neden ben mi yapıyorum bunları
Atacak sifir mi kaldı xd
Bu gidişle atacak sıfırlar yeniden çoğalır
Elinin hamuru ile sen karışma en iyisi😅
Yoo karışırım bende bu ülkede yaşıyorum 😂
dolardan sıfır atma wakti
Hayır daha 5 sıfırı var dolar 1 milyon olunca 6 sıfır atıcaz
zamm mı alacak
Evet
bilemiyorum
Sence bugün de 6 sıfır atarlar mı
bugğn ptşe olmamalı
doların etkisini azaltsalar
zateni düzleşecek
Bence bu gidişle dolar 1 trilyon lira olur paradan 6 sıfır değil 12 sıfır atarız gibime geliyor
lan bizi yeme
Sizi yemiyorum ki gerçekleri söylüyorum geçen ay dolar 19 liraydı 1 ayda 7 lira arttı 26 lira oldu bu gidişle yine 1 milyon lira olacak
Canıma kıyarım öyle hayat olmaz olsun.
2005 yılında neden canına kıymadın o zaman da paradan 6 sıfır atmışlar
O yıllar da askerdim ben.
Kaç yaşındasın 40 mı
Allah ömür verirse seneye olacam ama bu gidişle zor gibi 😂
Bence senin yaşından da 1 sıfır atalım 4 yaşında ol daha iyi olmaz mı 😂😂
Ha ha ha çoh komik.
Ben Reisin yerinde olsam paradan 6 sıfır attığım gibi insanların yaşından da 1 sıfır atarım millet gençleşir mutlu olur 😂😂
Olsun
O günleri hatırlıyor musun
Evet. Sen
Ben hatırlamıyorum kaç yaşındasın
Yaxoyor
35 mi
35 yaşında mısın
Yaw. 6 sıfır atılalı daha ne oldu
18 yıl oldu
Siz çok şey kaçırdınız
Yok artık...
Neden yok artık dedin 2005 yılında paradan 6 sıfır atmışlar