AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Mantıklı olur bence
2 bin lirayı gerçekten yatırım aracı olarak görüyor musun?
Diğer yatırımlarımı yaptım zaten geriye boşta 2 bin kaldı.
Hepsini dolar yapsam mantıklı mı
elmasa yap onu da. 2 bin liralık elmas al
Öf sus ya canım
Elbette dolara yatır ama ABD Borsasında dünya devi olan şirketlere de yatırmalısın
Neymiş o şirketler
Microsoft - Apple - Tesla - Google - Amazon bu şirketlere yatırabilirsin 76 dolar alıyorsun 2000 tl ye karşı Microsoft hissesine yatırabilirsin Microsoft önümüzdeki 2 yıl yapay zekanın öncüsü olacak çok yükseklere çıkacak paranı sadece dolar da değil aynı zamanda uzun vade de microsoft hissesinde de değerlendirmelisin hem kurdan kazanacaksın hem de paran artacak sonra üstüne ekleyebildiğin kadar ekle en az 10 yıl sonra bu şirketlerin halini gör zengin olur çıkarsın
Yok y sanmıyorum da nasıl yatırılıyor bu şirketlere. Bankaları var mı? Dolandırıcı gibi geldiler
Neyi sanmıyorsun kim dolandırcı midas dan hisse alabilirsin midas en güvenilir aracı kurumdur
https://www.getmidas.com internet siteleri aşağıya in orada gerekli bilgiler yazıyor
Takasbank Güvencesi: Midas ile Borsa İstanbul’da gerçekleştirdiğin yatırımlar 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında Takasbank güvencesinde saklanır.
SPK Lisansı Midas, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisansına sahip, düzenli olarak denetlenen bir aracı kurumdur.
Hesap Güvencesi Amerikan borsalarında yaptığın yatırımlar senin adına kaydedilir. Üstelik yatırım hesabına 500.000 dolara kadar SIPC hesap güvencesi Türkiye’de ilk defa Midas’ta!
Destek Ekibi Yatırımlarınla ilgili tüm soru ve önerilerin için destek@getmidas. com’dan ve uygulamamızdaki Destek sayfasından Midas Destek ekibimize her zaman ulaşabilirsin.
Yani Microsoft yatırmayacaksan hiç dolara girme
Altın al. Altın dünyada ons karsiligi dolardır. En güvenli ve kazançlı yatırım altın
Ürün al daha mantıklı
Ne ürünü nereden
Fiyatı çıkabilecek herhangi bir ürğn
Yap gitsin 75-76 dolar eder uzerine 500 -600 tl daha eklede tum 100 dolar olsun
Yani fazla bir şey kazandırmaz $100 bile etmiyor.
Yatırda 100$ bile alamazsın o parayla
Zaten 2000 lirayla borsaya girersen gülerler
İşte bazı mallar borsa borsa diyor her b.. ka
Borsa 😂😂😂
Bazı mal insanlar şu kadarcık paraya bile borsa borsa diyorlar..
Kızım takiliyorum sana 😂kar etmen için elbette çok daha fazlası lazım 10 bin falan olsa ölur
10 bin üstü var zaten ben bu parayı parçalara bölüp bi kısmı altın bi kısmı dolar yapıyorum. Geriye 2 bin boşta kalıyor onu da harcıcam galiba
Aferim sanab
Kendini kandırırsın
Yatırım değil zaten "artık" fazlalık yani. Elimde boş boş durup değer kaybedeceğine
2 bin para değil getirisi olmaz ölü yatırım 100$ etmez
Kafyi yicem ya :) saka misiniz siz
Altına yatırım yap
Altına yapıyorum zaten o haricinde
Biraz da dolara yap o zman bacım