Altın, dolar ve Euro'dan hangisi daha mantıklı olur
Altın
Dolar
Euro
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Paralar yatırım aracı değildir. Altın sepette bulunması uygun bulunan bir değerli madendir. En doğru yatırım sepet yapılan yatırımdır. Tüm para tek bir yatırım aracına bağlanmaz. Tüm para ile birden alım yapılmaz.
Sepet mantığını öğrenmen gerekiyor. Örneğin %20 yerli hisse ya da fonu
%20 yabancı hisse ya da fonu
%15 değerli maden
%15 eurobond, borçlanma araçları
%30 değişken fonlar
Gibi bir dağılım yapılabilir. Oranlar rastgele verilmiştir yatırım tavsiyesi değildir.
YTD
Vatanın için dolar alma altın al diyenlere bakma altın da ülkeye dolarla geliyor. Altın daha iyi yatırımdır konusu başka konu onun da vatanla ilgisi yok.
Altın, dolar veya euro bunlar paranızın değerini korur yatırım aracı değil. Dolar arttıkça her şey artıyor o nedenle paranız aynı değerde kalır. En doğru yatırım aracı ev, arsa veya araçtır. Unutmadan bilenler için ise bitcoin veya altcoin
Yatırım olarak 3 seçenek de dengesiz en garanti yatırım Üreti, İhracat küçük yatırımcı ise Parayı Altın ın bir kısmını altın a başlayıp diğer kısmı ile Çin den, Tl nin değer lı olduğu yerden Ürün alıp Yurt için de satışını Avrupa ya ihracatını yapmaya çalışmalı.
O iş beni aşar 😔 beceremem onu
En iyisi teyze taktiğiyle bilezik falan almak 😊 benim için en azından
Cevap
14Cevap
Altın
bak eger vatanın milleti seviyosan kesnilıkle altın ya da toprak almalısın yok benim icin farketmez diyosan yine altın toprak ya da borsada hisse almalısın
Vatan millet sevgisi ile ne alaka abi
bak arkadasım dolar ve euro alırsan türk parasının degeri düser ama türk parasında kalırsanda paranın degeri enfılasyona ezilir en mantıklısı altındır hatta sana söle örnek vereyim 10 yıl önceki dolarla kac gram altın alıyosun simdi kac gram altın alıyosun hesap et hangisi karlı anlarsın ekonomist olmaya gerek yok sadece dolar alırsan ülkeye zararı olur talebin artması ve doların az olması doların cıkmasına sebep oluyo
Ben hem dolar hemde altın için yatırım yapiyorum.
Ama altında bir çakılma bekliyorm.
Ne zaman olduğunu sormayın tahminlerimi paylaşmıyorum.
Cevap yazarsaniz 10 dk dönerim denize giriyorum..
Altın sanırım para her zaman değeri düşme ihtimali var altın öyle para gibi değer kaybetmez diye düşünüyorum ama yine de zamanla göreceğiz bunu
Altın
Alternatif olarak %20 sini gumuşte uzun sureli bekletmeni tavsiye ederim
En mantıklı yatırım benim için her zaman kendimdir. Önce kendime yatırım yaparım.
tavsiye veremeyiz. ben şahsen aylık 200 dolar alıyorum.
ne önemi var ki
hayır ben alıyorum. yani dolara çeviryorm
komik olan ne
peki
Bu sevıyede hepsı rısklo yatırım ıcın aylar oncesınden almak gerektı
Elime para geçtikçe aldım zaten hep üstüne eklemek istiyorum şimdi de
Düşme ihtimalı var bu sefer once aldıllarından ettıgın kâr oranını dusurursun. Gercı pıyasa o kadar belırsızkı dusecek dıyoruz cıkıyor cıkacak dıyoruz dusuyor. Bende baya altın almıştım450 iken 1.570 ı gordu bozdurmadım belkı yukselır dıye bakalım ne olacak 😀😀
Altın fakat külçe altın olacak
Ev, dükan, banka faizi
Bunlardan yatırım olmaz
insana
Ne anlamadım
Ona da yaparız abi 60tan sonra da önemli ama o zaman da benim çocuklarım kullanır parayı
Altın tabii
Altın
Şu sıralar altın
Altın al
Euro
Borsa
olar tabiki
Çin yuanı onu al
Gereksiz bir yatırım olur biz sadece çin den mal getirmek için yuan alıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?