Para & Ekonomi Altın hesabı açmak istiyorum, hangi bankayı önerirsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Birikim yapmak istiyorum Güncellemeler+1 yıl Öneri Altın hesabı açmak istiyorum, hangi bankayı önerirsiniz? Cevapla Banka Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Kuveyt bankası 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Açmana gerek yok bence. 24 Ayar 1 Gram al keyfine bak evde 0 0 Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Altın birikim yapma dünya devlerinin hisselerini biriktir 0 0 Yorumla
man-ın-love Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Makas farkı en az olanı öneririm beb garanti kullanıyorum 0 0 Yorumla
ufukhan4 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çok geciktin bence. Ben depremden sonra açtım 1130 dan aldım şimdi 1600 oldu gramı 0 0 Yorumla
1BR4H1M Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Böyle bir dönemden bankada altın biriktirilmez 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her ay en yüksek hangisi verirse onu seç 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kuveyt bankası altın işlerinde iyidir 0 0 Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kuveyt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Burak003481 +1 yıl Makas oranları düşük Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı. Kuveyt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kuveyt bankası
Açmana gerek yok bence. 24 Ayar 1 Gram al keyfine bak evde
Altın birikim yapma dünya devlerinin hisselerini biriktir
Makas farkı en az olanı öneririm beb garanti kullanıyorum
Çok geciktin bence. Ben depremden sonra açtım 1130 dan aldım şimdi 1600 oldu gramı
Böyle bir dönemden bankada altın biriktirilmez
Hangisşni açarsan aç kur hepsind eaynıdır
Normal kullandığın hesap var mı
Her ay en yüksek hangisi verirse onu seç
Kuveyt bankası altın işlerinde iyidir
Hiçbirini, git fiziken altın al.
İş bankası veya garanti bankası öneririm.
Kuveyt
Neden
Makas oranları düşük
Garanti
Enpara
Ing bankı öneririm
Ben elden alıyorum
Kuveyt
Kuveyt
Kuveyt
Ziraat Bankası
Somut al