Ama önce kredi kartı vermişti bir süre kullandım düzenli olarak ödedim aradan 1 yıl geçti bana 100 bin tl kredi verdi hesabıma aktarıldı ben yine iyi kötü getir götür işi yapıyorum yevmiyeli yani günlüğüm 1500 2000 tl ye geliyor her türlü ödenir 24 ay taksite bölündü benim anlamadığım banka bana bu 100 bini nasıl verdi kredi kartından dolayı olduğunu dusunuyom ben sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Ilk kredi kartını alırken limitim 2000 tl di şu an 10 bin 1 yıldan fazla oldu kullanıyorum
Sigortam işim olmamasına rağmen banka bana kredi verdi?
Alakası yok herkese vermiyorlar benim hesaba girdi çıktı para girişi çıkışı çok oluyor seyyar iş getir götür ona buna hizmet onlardan gelen havaleler banka buna bakar hesap hareketi ne kadar uzun vadede sık haraket ederse o kadar iyi +kredi kartını düzenli kullandım ödedim buda sebeb oldu
Bana nasıl verdi onu anlamaya calısıyom ama anladığım tek şey banka geçmişi temiz hesap haraketinin iyi durumda olması kredi kartı kullanımının da öyle iyi durumda olması sebeb yoksa önüne gelene kredi dağıtacağını sanmam bankanın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Annem ev hanımı ona bile 70 bin verdi. Bi o kadar faiz aldığı için verir.
Akbank en rahat kredi veren banka bu arada. Ak Deniz garanti rahat verir. Vermeyen ziraat halk vakıf.
Alakası yok herkese vermiyorlar benim hesaba girdi çıktı para girişi çıkışı çok oluyor seyyar iş getir götür ona buna hizmet onlardan gelen havaleler banka buna bakar hesap hareketi ne kadar uzun vadede sık haraket ederse o kadar iyi +kredi kartını düzenli kullandım ödedim buda sebeb oldu
Deniz de var bende yeniyim orada ama halen kredi vermedi sadece boş mesajlar atıyor
Ben kamu personeliyim bana o kadar vermedi 🤣 valla helal olsun o bankaya
Ciddimisin 😅
Ödemeye gücü olmayan insanlara veriyorlar ya djdjdj. Maksat haziden para alıp üstüne o borcu bide varlık şirketlerine satıyorlar çifte kazanç dmdkdk
Hazineden
Bana nasıl verdi onu anlamaya calısıyom ama anladığım tek şey banka geçmişi temiz hesap haraketinin iyi durumda olması kredi kartı kullanımının da öyle iyi durumda olması sebeb yoksa önüne gelene kredi dağıtacağını sanmam bankanın
Vallahi benim abim kara listede ona bile arayıp yüz bin kredi veriyorlar
Hangi banka o kara listeye kredi veren? Valla şaşırıyorum bana neden vermediler diye
Bilmiyorum aga abim yok dedş djdjdj ama kara listeye 2014 te girmişti. Belki çıkmıştır jddjjd
Banka kara listede olana kredi kartı bile vermiyor krediyi hiç vermez büyük ihtimalle abin kara listeden silinmiş zaman aşımına denk gelmiş
Demi demi. Ama knk benimde aynı senin gibiyim ama hiç böyle kredi kartı bile kullanmadım. Arıyorlar yok şu kadar yok bu kadar verelim diyorlar.
Bence al kanka
Ama kredi kartı al krediyi alma faizi çok
Boş ver knk ne gereği var
Pişman oldum aldığıma 100 bine 150 bin dönüşü
Yüzde elli faiz yapacak bir şey yok
Aynen öyle örnek 40 bin tl çek senden 27 bin faiz istiyor 24 ayda yani 67 bin ödemiş oluyorsun gerisini sen hesap et ayda 2800
2800 zun sadece 1200 civarı rakamı her ay havadan banka kasasına giriyor senden
Havadan giriyorda adamım parasının alım gücü de düşüyor. Bide buradan bakmak lazım.
3 günlük dünya için birbirimizi mi kıracaz diyip vermiş bonkör banka
Hemde çok zor kredi veren banka Akbank