Para & Ekonomi İninal kart kullanışlı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ön odemelı ininal kart alıcamAvantajları varmıdır (indirim kampanyası vb seyler odemelerde) Almalısın Gerek yok fazlalık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Papara kartım var bunu ek olarak alıcam İninal kart kullanışlı mı? Cevapla Kamp Soruları İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı. 18 yaş altı bebelere verilen kart bu kredi kartı kullanmayı öğrenmeleri açısından. 0 0 Yorumla
istanbulzede Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kaç yaşındasın 0 3 Yorumla istanbulzede +1 yıl Yaşın yetiyorsa banka kartı al Yorumla Soran +1 yıl Papara gibi boyle indirim falan yapar dıye dedım Yorumla istanbulzede +1 yıl Akbank daha avantajlı kayda özel 1k veriyor Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Ben kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
18 yaş altı bebelere verilen kart bu kredi kartı kullanmayı öğrenmeleri açısından.
Kaç yaşındasın
Yaşın yetiyorsa banka kartı al
Papara gibi boyle indirim falan yapar dıye dedım
Akbank daha avantajlı kayda özel 1k veriyor
Ben kullanmıyorum