Öncelikle haram diyenlere katılmıyorum çünkü o oyunu oynayan bütün herkes o bilete para veren herkes kazanma risklerinin düşük olduğunu ve birilerinin kazanacağını bilerek oynuyorlar. Ben ise ilk çok güzel bir ev alırdım sonra çok güzel bir araba sonra çok güzel bir yazlık ardından da çok bilinen bir markanın franchise'ını açar iş kurardım.
Piyangonun üzerinde 2012 yazıyor her şey o yıldan sonra tepetaklak oldu. Tutturdular bir kıyamet kopacak, belki görünürde kıyamet kopmadı ama kopmaktan beter oldu. Yaşadığımız hayat hayat değil. Her sene bir önce ki seneyi arar olduk🥲
Bu ülkede milli piyango bile insanı zengin etmeye yetmez ben yatırım için kullanırdım ilk olarak çünkü zaten çok yüksek para olsa yurt dışına giderdim ama araba bile zor alınıyor hatta alınmıyor
İş kurarım ve evde alırım kendimi garantiye de almam lazım sonuçta. Gerisi iş kurup, para kazanıp kendimi tatmin etmeye çalışırım. Başarılı olmak gibi mutlu eden bir şey olamaz.
İşimi seviyorum ama bu kadar büyük bir meblağ ile daha çok istediğim kendime ait bir iş yapabilirim bu yüzden ilk iş paranın hesabıma geçtiğini gördüğüm an istifa ederim. Ardından tatil.