Para & Ekonomi 18 çeyrek altınım var, en kolay şekilde nasıl Euro'ya çevirebilirim? xmeralrockix Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor lütfen yardım İzmir'de yaşıyorum? Güncellemeler+1 yıl lütfen yardım 18 çeyrek altınım var, en kolay şekilde nasıl Euro'ya çevirebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. kuyumcuya boz 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. kuyumcuya boz ordan doviz al hatta dovize ceviricem de satisdan alsinlar 0 5 Yorumla xmeralrockix +1 yıl kuyumcu altını direkt euroya mı çevirsin yani İzmir'de tanıdğınız kuyumcu var mı Yorumla nomorebets35 +1 yıl butun kuyumcular yapar kardesim nerede yasiyorsun sen Yorumla xmeralrockix +1 yıl İzmir'de yaşıyorum konak alsancakta Yorumla nomorebets35 +1 yıl hangi kuyumcuya gitsen olur Yorumla xmeralrockix +1 yıl hangi Yorumla
blackofangell Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Direkt kuyumcuya git onlar halleder 0 2 Yorumla xmeralrockix +1 yıl İzmir'de tanıdğınız kuyumcu var mı Yorumla blackofangell +1 yıl Tanıdığım yok ama bütün kuyumcular yapar bunu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kuyumcuya boz
kuyumcuya boz ordan doviz al
hatta dovize ceviricem de satisdan alsinlar
kuyumcu altını direkt euroya mı çevirsin yani İzmir'de tanıdğınız kuyumcu var mı
butun kuyumcular yapar kardesim nerede yasiyorsun sen
İzmir'de yaşıyorum konak alsancakta
hangi kuyumcuya gitsen olur
hangi
Direkt kuyumcuya git onlar halleder
İzmir'de tanıdğınız kuyumcu var mı
Tanıdığım yok ama bütün kuyumcular yapar bunu
Banka
ne başka