Neye yatırayım, yatırım uzmanı varsa Soruya bir el atın lütfen 👍👍

Neye yatırayım, yatırım uzmanı varsa Soruya bir el atın lütfen 👍👍
Paranın işlemesini istiyorsan telefon satın alıp paketi açmadan saklayıp fiyat artınca satabilirsin. Yatırım işi risk işidir buradan fikir almanı tavsiye etmem. Araştırıp gündemi de takip ederek gelecekte ne olabilir tahmini ile yapabilirsin. Ama altının değeri şaşmaz. Altın alabilirsin
Altına ve dövize yatırım yaptım hatta daire ve araç yatırımıda var. Arsa için 200 bin az bilemedim.
Arsa için iyi araştır küçükte olsa almaya çalış bence, ileride çok önemli olacak
Ne kadar ileride?
Birkaç on yıl sonra. Tarım ve toprak her şeydir. Fiyatlar bu kadar artarken markette domatese 40-50 belki daha fazla fiyat ödeyeceğine kendi ürününü ekersin. Yabancılar topraklarımızı satın aldı almaya da devam ediyor. Senin için ne mantığı yatırımlardan birisi olur.
Mantıklı geldi 👍
Yatirim konusunda eğitimin var mı?
Üniversitede para ve pazarlama ana konumuzdu ama yatırım konusunda öyle eğitim almadım. Furkan Bircan ı takip edebilirsin. İşine yarar bilgiler bulabilirsin belki
Arsa fikrin aklıma yattı
Hayırlısı olsun senin için
Teşekkür ederim
Cevap
6Cevap
Uzun vadeli düşünüyorsan altın; kısa vadelide ise döviz.
Alabiliyorsan araba al bi tane iyi kötü fark etmez araç iyi pirim yapıyor
faize koy ye riske girme o kadar paryla başka paran yoksa
Gelecegine ya da içinde kalan bazı şeyleri gerçekleştir. Ama ben olsam net 50bin bir bağış kurumuna veridim
3 tane nk250 al koy garaja seneye satarsın
Yatağa kanka, yatak işinde para var
Arabaya yatır
TL o kadar çok değer kaybı yaşıyor ki araba bile yatırım aracı oldu.
Üç ay önce sattığın arabayı bir hafta sonra alamıyorsun aynı fiyata... bu hale getirirler maalesef
Maalesef 🤔🤔
altın bence
Bana ver
Altın al
bana?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?