Para & Ekonomi Maaşımın tamamına kredi çekebilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Annem babam kefil olsa maaşımın tamamına kredi çekebilir miyim? Güncellemeler+1 yıl Konut kredisi Maaşımın tamamına kredi çekebilir miyim? Cevapla Maaş Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Devlet bankaları şu an ki süreçte 200-300 binden fazla konut kredisi vermiyor. Yapı kredi konut kredisi vermeyi durdurmuş. Özel bankalarda şu an da konut kredisi faiz oranları 2.80-2.95 arasında değişiyor. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır belirli bir orana çekiliyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ortak çekim diye bir şey var sanırım Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hayır hayatım tamamı olamaz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Maaşımın En fazla ne kadarına kredi çekebilirim? Annem babam çalışıyor ve 2side kefil olcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kefil olsa da %100 üne kredi vermez canım Yorumla Soran +1 yıl Yarısını annem babam ödücek zaten ya. O zaman alamıyorum :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her banka ayrı politika da canım Yorumla Soran +1 yıl Devlet bankalarından basvurcaktım zaten. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar zor aşkım Yorumla Soran +1 yıl Neden zor olsun ki babam çekmişti 2 sene önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memur mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Devlet bankaları şu an ki süreçte 200-300 binden fazla konut kredisi vermiyor. Yapı kredi konut kredisi vermeyi durdurmuş. Özel bankalarda şu an da konut kredisi faiz oranları 2.80-2.95 arasında değişiyor.
Hayır belirli bir orana çekiliyor
Ortak çekim diye bir şey var sanırım
Hayır hayatım tamamı olamaz
Maaşımın En fazla ne kadarına kredi çekebilirim? Annem babam çalışıyor ve 2side kefil olcak
Kefil olsa da %100 üne kredi vermez canım
Yarısını annem babam ödücek zaten ya. O zaman alamıyorum :d
Her banka ayrı politika da canım
Devlet bankalarından basvurcaktım zaten.
Onlar zor aşkım
Neden zor olsun ki babam çekmişti 2 sene önce
Memur mu
Sanırım yüzde 70 ine kadar
Çekersin.