TCK hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Zor durumdayken bir arkadaşımla bunu paylaştım kendisi bana çıkartıp kredi kartını verdi. Dilediğin gibi harca ödeyemezsen ben öderim arkanda ben varım gibi şeyler söyledi ben de zor durumda olduğum için post cihazından çekim yaptım ve bunu yaparken kendisine POSt cihazından taksit yapamadığımı arayıp bankanın taksit yapıp yapamayacağını sormasını istedim oda sorun olmadığını onun halledebileceğini keyfime bakmam gerektiğini sıkıntı etmemem gerektiğini defalarca dile getirdi sürekli beni dışarıya davet ediyordu ben de kabul etmedim yani biraz da elde edemediği için parayı çektikten altı gün sonra bana kart lazım ödeme için ben bankayı ararım başka karttan çekip o karta aktarım yapacağım faizi sen ödeyeceksin yani çektiğim parayı değil fazlasını ödeyeceğimi söyledi ama ben daha öncesinde bunu konuşmuştum sıkıntıya gireceksen eğer kalsın ödeyemezsem ben öderim dediği için çektim faiz ödeyecek durumum olsa zaten kredi çekerdim herneyse yüz vermediğim için ben banka değilim dedi kartı sen istedin öderim dedin ki ben istemedim kendi verdi artı olarak ben taksici için ara dediğimde sen kaç taksitle istiyorsan öyle öde ne zaman tamam ben ödeyebilirim dersen o zaman öde ödeyemezsen de ben hallederim dediğini tekrar belirtiyorum sonrasında ben ona cevap vermeyince tamam tamam ben hallettim aldığım parayı aynı şekilde aynı miktarda öde iki ay üç ay herneyse bitirirsin dedi ki böyle bir durumum olmadığını biliyor bu iyi niyeti kötüye kullanmak mı oluyor yani ben bu parayı beni aptal yerine koyduğu için Ödemezsem suçlu mu olurum

TCK hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?