Güncellemeler
+1 yıl
anladim kanka unutmaya calisacagiz tavsiyelerin icin tesekkurler
Güncellemeler
+1 yıl
hayirlisi olsun kanka yapacak bisi yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bet sitelerinde katlamayı deneyebilirsin. Kriptoda da kaldıraçlı işlemler var. Hangisi işine gelirse. (Kriptodan şu aralar çok kazanılmıyor)
hocam aklima gelmedi degil fakat maclar bitti bilmedigim maclara da oynamaya popom yemiyo iki haftaya kizla buluscam elimde ki para da gitmesin
uygulama veya site ismi var mi
2 Gün bir işe gir günlük 250 Tl alsan yeter. İnternetten kazanman zor kazanmak için yatırım yapman gerekir.
hocam zaten calisan biriyim yani o da aklimda var ama bi kiz icin iki gunluk ise girmekte koyuyo valla ayrildiktan sonra kendime yanmak istemiyorum
Hocam 1 kız için 500 TL harcayacağına o 500 TL ile yatırım yap. Bende borç falan sandım.
baba 500 tl harcayacagimin garantisi yok fakat yanimda olsun diyorum ne bileyim lunaparka falan gitmek ister gibisinden
Türk gencinin hali ne olacak be aga.. 1 kız için cebimizde para olsun da rezil olmayalım stresine giriyoruz. Valla sıkıntı. Aga kız için hiç riske girme rahat ol. İllede 500 gerekmez ne kadar varsa onla git hiç sıkma kendini belkide 2 güne ayrılırsınız bilemezsin.
cano valla cok haklisin malum sahisa ana avrat sovesim geliyo ama yemiyo.. kiza guvenmiyorum zaten eninde sonunda gidecek kafasinda bakiyorum fakat hayvan gibi de seviyorum hocam yapcak bisi yok
Hocam bak ne yap et sakın aşık olma harbi diyorum berbat bir durum.. Yol yakınken çok ilgi verme o isterse gelir zaten şimdi sen seviyorum diyosun ama bu işin sonunda kız giderse en çok stresi sen çekersin. Rahat olmaya çalış aga dünyada bir sürü kız var.
kanka haklisin asik olmamam gerektigini biliyorum daha once yaptim oyle bir hata ama gercekten gonule laf gecmiyo abi kizin gozlerine bakip gidiyorum yani oylr diger kizlar gibi kendini gostermeye calisan paragoz birisi de degil elbet bir gun gidecegini de biliyorum ama elimden birsey gelmiyor seviyorum
hakli ciktin kuzen
Biliyordum reis. Keşke haklı çıkmasaydım bu konuda.. Üzme kendini hiç bir kız için değmez. Ben 2 senedir üzüyorum değmeyeceğinide biliyorum ama geçmiyor işte.. Keşke bu aşk denen lanete hiç yakalanmasaydık.
yok hocam zaten biliyordum bırakacağını ama bilmesine rağmen üzülüyor insan sadece bu şekilde ayrilmamizi istemezdim
Aynı benim gibi hocam. Bizimki de çok kötü oldu. Keşke olmasaydı keşke şu dünya dönmeyi bıraksaydı o an.
birsey soracagim hocam benim ilk defa bir iliskim oldu, giden gerçekten geri dönüyor mu? beklemelimiyim yani
Hocam bak dediğim gibi 2 sene önce bende böyle bir olay yaşadım ve o benim için ilk ilişkimdi sen ne yaşadıysan aşağı yukarı aynısını yaşadım. Şimdi onun sevgilisi var ve 1 yıldır sevgililer gayette mutlu görünüyor.. Muhtemelen geri gelmeyecek seninki de büyük ihtimal gelmez yani kesin değil tabi ama kankam gerçeklerle yüzleşmemiz gerek. Ne kadar kalbimiz acısada gerçek bu seni terk etti benimki de beni terk etti ve şu an durum bu.. Giden geri gelmez hocam gelebilir ihtimal var ama genelde gelmezler yani beklersen sadece kendine zarar verirsin unutmaya çalış.
yok hocam borc almam ben ama yine de eyvallah
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!