Düşecek dış minnaklardan para getirilip bir şekilde dusurecekler düşeceği zamanı kolla düştüğü vakit al aslında bunun çok basit noktası var da her şey her yerde konuşulmuyor
Ben düşeceğini tahmin ediyorum az çok da duyumum var bankacı tanidiklardan şu an konuşulan su en fazla 26 ya çıkabilir ama bu bir şekilde düşecek buna emin ol
Peki şunu sorayım düşsün düşmesin şuanki kurdan alıp 5-6 ay sonra bozdursam karda mı olurum zararda mı Yani para biriktireceğim ama tl olarak mı biriktirmeliyim yoksa tlmi dolar yapıp dolar mı biriktirmeliyim
Yani tl olarak daha güvende olursun şu sıra çünkü risk yüksek ha tabi TL üzerinde farklı yollar da var hem paranı koruyup hemde kâr edebileceğin faizsiz faize bulaşmadan
Altını da ufak paralarla biriktiremem ki. Elime geçen fazla parayla dolar alıp biriktirebilirim ama altın alacak kadar fazla para geçmez elime maalesef.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Uzun vade düşünüyorsan (5 yıl civarı) borsaya yatırım yap sağlam 4/5 Tane şirket bulup düzenli yatırım yapabilirsin ytd
boş ver doları 3 dünya savaşı geliyor bu günlerde ye iç gez dolaş
Değil almayın
24'ten alsam 3 ay içerisinde çok daha fazla olmayacak mı ki? Hem asgari ücrete de zam konuşuluyormuş. Ne zaman almalıyım?
Düşecek dış minnaklardan para getirilip bir şekilde dusurecekler düşeceği zamanı kolla düştüğü vakit al aslında bunun çok basit noktası var da her şey her yerde konuşulmuyor
Kaç olursa almak mantıklı olur peki?
Ben düşeceğini tahmin ediyorum az çok da duyumum var bankacı tanidiklardan şu an konuşulan su en fazla 26 ya çıkabilir ama bu bir şekilde düşecek buna emin ol
Yok düşer düşmeye de yok mu şu sayıya düşerse direkt al diyebileceğiniz bir miktar
Sert bir düşüş olacak bence geçen senelerde ki gibi o anı kollamak gerek
Peki şunu sorayım düşsün düşmesin şuanki kurdan alıp 5-6 ay sonra bozdursam karda mı olurum zararda mı
Yani para biriktireceğim ama tl olarak mı biriktirmeliyim yoksa tlmi dolar yapıp dolar mı biriktirmeliyim
Yani tl olarak daha güvende olursun şu sıra çünkü risk yüksek ha tabi TL üzerinde farklı yollar da var hem paranı koruyup hemde kâr edebileceğin faizsiz faize bulaşmadan
Neymiş o yollar
Hiç mantık değil
24'ten alsam 3 ay içerisinde çok daha fazla olmayacak mı ki? Hem asgari ücrete de zam konuşuluyormuş. Ne zaman almalıyım?
Hafta faiz artışı olacak kur yükselmesi olmaz
Ne zaman almalıyım peki? Bir de şimdi alıp 1 sene sonra bozdursam zararda mı olurum?
Altın al
Hayır
Altın al hem dolar almış olursun hem altın
altın al onun yerine
Altını da ufak paralarla biriktiremem ki. Elime geçen fazla parayla dolar alıp biriktirebilirim ama altın alacak kadar fazla para geçmez elime maalesef.
dolardan zarar edebilme ihtimalin var ama altından yok onun yerine bi hesap ac eline gecen parayı oraya koy ve altın almaya calıs