Para & Ekonomi 3 ay En son ne zaman dolar aldınız? Kartalkalbi Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 En son ne zaman dolar aldınız? Cevapla 26 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% 3 ay Ben Dolar 9ken almistim niye aliyon demişlerdi bakin daha da yükseldi 😀 3 6 Yorumla Ponce 3 ay Yatırım tavsiyesi versene 🙈 Yorumla vigilanteshit 3 ay dolar alacağına hisse falan alsaydın şu an çok daha iyi kazanmıştın Yorumla Ponce 3 ay @vigilanteshit sen ver yatırım tavsiyesi Yorumla tradermathh 3 ay @vigilanteshit bazı hisseler iyi kazandırdı evet Yorumla vigilanteshit 3 ay yatırım tavsiyesi veremem hele şu an Yorumla Ponce 3 ay @vigilanteshit ne zaman verebilirsin Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 ay 2 ay kadar önce bı arkadaş rica etti zamanı yokmuş ben çarşıya gidiyordum para verdi ona aldım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Ger sabah 1000 dolar alıyorum yazın Türkiye’de yiyeceğim 😂😂 1 4 Yorumla Kartalkalbi 3 ay Her sabah 1k dolar alıyorsan Türkiye'ye gelmeden de rahatça yersin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ben Türkiye’de yiyeceğim böyle tadını çıkartarak Yorumla Kartalkalbi 3 ay Demekki Amerikan başkanından çok maaş alıyosun helal la Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sana telefon alacam 🤣 Yorumla
dosemi Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 3 ay Ben dolar ile ticaret yapıyorum. 10 15 liradan 18 liradan 20 liradan kalma dolarlarım var. 1 0 Yorumla
sdky60 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 3 ay 2 gün önce aldım 22.90 tl den yüklü miktarda almama rağmen son rakam bunu yaptılar 1 0 Yorumla
Alazbora Takip Et Xper 4 Yaş: 37 3 ay En sın seçimden önce son günlerde 20 liradan aldım 24 olunca satacağım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay şu an 200 dolar var onu bozduracağım birazda altın var onları da bozdurup evin yerlerini yaptıracağım. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 95% 3 ay Para & Ekonomi konusunda 328 cevap paylaştı. 21 lira iken aldım 10 gün oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben Dolar 9ken almistim niye aliyon demişlerdi bakin daha da yükseldi 😀
Yatırım tavsiyesi versene 🙈
dolar alacağına hisse falan alsaydın şu an çok daha iyi kazanmıştın
@vigilanteshit sen ver yatırım tavsiyesi
@vigilanteshit bazı hisseler iyi kazandırdı evet
yatırım tavsiyesi veremem hele şu an
@vigilanteshit ne zaman verebilirsin
2 ay kadar önce bı arkadaş rica etti zamanı yokmuş ben çarşıya gidiyordum para verdi ona aldım.
Ger sabah 1000 dolar alıyorum yazın Türkiye’de yiyeceğim 😂😂
Her sabah 1k dolar alıyorsan Türkiye'ye gelmeden de rahatça yersin
Ben Türkiye’de yiyeceğim böyle tadını çıkartarak
Demekki Amerikan başkanından çok maaş alıyosun helal la
Sana telefon alacam 🤣
Ben dolar ile ticaret yapıyorum. 10 15 liradan 18 liradan 20 liradan kalma dolarlarım var.
2 gün önce aldım 22.90 tl den yüklü miktarda almama rağmen son rakam bunu yaptılar
En sın seçimden önce son günlerde 20 liradan aldım 24 olunca satacağım
şu an 200 dolar var onu bozduracağım birazda altın var onları da bozdurup evin yerlerini yaptıracağım.
en son pazartesi aldım
Dolar mı o ne sksks
15 yaşında dolar biriktiriyordum
21 lira iken aldım 10 gün oluyor
Dolar 8 ken filan
geçen hafta alıp satmıştım
Hatırlamıyorum
2018 de
Hiçbir zaman
Dolmadan önce
Vala 74den beri ben görmemişem 🤣🤣
Almadım