01/01/2023 tarihin de bir kilo dana kıyma 135 TL iken 02/06/2023 tarihinde aynı dana kıyma 390 TL olunca %190 zam gelmiş oluyor sadece tek kalemde !!!
O halde neye göre %15.26 enflasyon açıklanıyor? birisi bana anlatsın?
01/01/2023 tarihin de bir kilo dana kıyma 135 TL iken 02/06/2023 tarihinde aynı dana kıyma 390 TL olunca %190 zam gelmiş oluyor sadece tek kalemde !!!
O halde neye göre %15.26 enflasyon açıklanıyor? birisi bana anlatsın?
Birisi bana da anlatsın, yoksa kafayı yiyeceğim. Bunca insan bu soylenenelere inanıyor mu? Eğer inanıyorsa neye göre inaniyorlar? Bu yapılan açıklamalara göre mi?
şimdi elimden geldiğince açıklayayım... Köylerde taşımacılık eğitime geçilince köylümüz imamlara terk edildi!!!
Köy okulları kapanmadan bir öğretmen ve her haneden en az iki çocuk okuldaydı ve öğrendiklerini aileleri ile paylaşıyordu, ekonomi hayata dair her şey her şey!!
Ama şimdi tek adamın ağzının içine bakıp maalesef inanıyorlar, sistem 21 yıldır böyle işledi
Kimi kandırıyor ileri zekalılar
ajda pekkan gibi dusun
78 yasinda ama 35 gosteriyor :)))
bizde de prof reis olunca basda % coookkkk olan enfilasyon iki ay sonra % 3 - 4 derler :)))))
:D :D :D muhteşem tespit helal
eywallah mudur
:D sen ajda nineye dua et :D şaka
eywallah tuik hesabiyla nine degil yasitim :)
:D :D :D
Cevap
2Cevap
İnanmıyorum
İnsanların aklıyla dalga geçiyorlar. Artık umrumda bile değil.
Kardeşim Öyle Olduysa Süper Olur Ya Ülkemizin Ekonomisi Ve Durumu Çok İyi Ya İnsanlar Nankörlük Yapıyorlar Siz Yatın Kalkın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğana Dua Edin 💯😎
yalan inanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?