Hangisi daha iyi
Başka tercihim yoktur sadece ikisinden hangisi?
Dolar
Altın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi daha iyi
Başka tercihim yoktur sadece ikisinden hangisi?
Uzun vadeliyse altın ama dolar da sene sonu 28 tlyi bulacak. Ben 2 sene önce 3 bine aldığım cumhuriyet altını şu an 10 bine yaklasti. Bundan sonra geç değil dolara yatırım yapın. Zaten yakın zamanda Türk lirası kalkcak dolarla alışveriş yapcaz öyle gozukuyor. Aksi halde Pakistandan beter fakir duruma düşcez
Bu video da Dolar Euro her şey anlatılıyor. https://youtu.be/ZE_6VRYzsAM
içimden bir ses dolar durmak nedir bilmeyecek gibi diyor ve hissediyorum gerçekten de dolara yatırım yapanlar vizyonları ne geniş insanlarmış ya 😂
Dolar alırdım.
İkisinede yatırdım 1 ay önce toplam 70 k kârdayım
☺️ helal sana
Hangisi hızlı ilerliyor
İkiside 😀
Biri daha önde
Onu sordum:)
Doları durdursmazsın bundan sonra ben maaşımın yarısını dolara yatırıyorım hep
Cevap
17Cevap
altın
Bu video da her şey anlatılıyor izleyin Dolar $ Euro 💶 💵💰 sterlin 💷 ne durumda Türkiye 🇹🇷 ne durumda bi görün
Kanalıma destek olursanız çok sevinirim ee malûm sizin için 🤗 çabalıyorum 😊🥰
Tl daha mantıklı TL kalsın paranız … siz vatan hainimisiniz.. dolar alıp ne yapacaksınız bozdurun dolarlar … reise saygılar 🎩 ampüle oy veren arkadaşlara floresan hediye etmek istiyorum
Dolar ucuz ama enflasyon donemindeyiz 3yildir gormedikmi ev araba arsa borsa fiyatlar saglikli degil bence uzun donem bakiyosan ekranda kar satislarini bekle borsa al
hesabı siz yapın 2017 yılında gramını 131.47 Tl aldığım altınım şu anda gramı an itibarı ile 1456.28 TL
Her ikisi de. Yani eşit dağıtarak yatırımı yapmak lazım.
😍Altınnnn... Gold🤑
Yine bir yerleri satıcaz galiba ülkeye para gireceği şu sıralar çok sık söylenmeye başladı ateş olmayan yerden duman çıkmaz ben doları çok riskli görüyorum
TL de duran hala var mı hala bu saaten sonra ne yatırımı
90 k birikmiş vardı 2. tur öncesi altına koydum hepsini 2 haftada +10bin kardayim jcjfjf
Dolar altın çıkacağı yere cıktı dolar durmak bilmez bu saat den sonra
Ben ikisini de kullanıyorum, hem dölar hem altın. hisse senedi almayı da düşünüyorum
Ben yatirimimi atlindan yana yapardim bu memlekette dolara talep azalir ama altina azalmaz
4 te 3 dolar 4 te 1altın gibi görünüyor.
İkisinden de kenara koymakta fayda var
Altın her zaman kazandırıyor uzun vadede
Bana göre altın biraz daha mantıklı
Dolar kazan altina yatir
ikisi de iyi bir yatırım aracı şu sıralar
Kardeşim bu satten sonra alinmaz cok gec kaldin
Dolar
Tabiki altın
Dolar
İkiside mantıklı benve
Altın
altın