Para & Ekonomi Şu iş halledilecek ama 15 bine mâl olur deseler ne derdin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Öyle bir işiniz var mı bir istek vs Güncellemeler+1 yıl her şey ya mesela biseyler sarın almak da olabilir Şu iş halledilecek ama 15 bine mâl olur deseler ne derdin? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl valla istediğim ses kaydını verebilecek olsa 100de vereyim ama maalesef 😏 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ses? Yorumla kaz-ayagi +1 yıl hallolucak iş demedin mi , herkesin kendine göre halledilecek işi vardır işte Yorumla Soran +1 yıl İşte soylede halledilecek kişi ciksin Yorumla kaz-ayagi +1 yıl bunu KS den bulunacağına inanacak kadar masum musun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet ben baya baya halletim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle ve kesinlikle parayla şu işi halledilecek olaylar asla bulaşmam Yani işin içine para giriyorsa Kesinlikle kandırmaca ve aldatmaca vardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo belki adam sana biseyler satacak para karşılığı mal eşya falan veya başka bişey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman olabilir yani paranın bir karşılığı varsa bir değişim usulü Varsa para veya mal olabilir o zaman tamam bence olur konu tam olarak nedir Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 520 cevap paylaştı. İş vaadi mi? 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle is illegal olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo ucuza telefon bulur mesela yurt dışı Yorumla respectemir +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
valla istediğim ses kaydını verebilecek olsa 100de vereyim ama maalesef 😏
Ses?
hallolucak iş demedin mi , herkesin kendine göre halledilecek işi vardır işte
İşte soylede halledilecek kişi ciksin
bunu KS den bulunacağına inanacak kadar masum musun 😂
Evet ben baya baya halletim
Kesinlikle ve kesinlikle parayla şu işi halledilecek olaylar asla bulaşmam Yani işin içine para giriyorsa Kesinlikle kandırmaca ve aldatmaca vardır
Yoo belki adam sana biseyler satacak para karşılığı mal eşya falan veya başka bişey
O zaman olabilir yani paranın bir karşılığı varsa bir değişim usulü Varsa para veya mal olabilir o zaman tamam bence olur konu tam olarak nedir
İş ne
İş vaadi mi?
Öyle is illegal olur
Yoo ucuza telefon bulur mesela yurt dışı
Peki