Yatırım olur ya da bir araba olur.. siz olsanız nerede harcardınız?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tir veya kepce falan alirdim herhalde ne bileyim yatirimdan anlamiyorum amele gibi gidip ev araba alirdim kesin
Olsun her anlamda yaplablecekleri sordum yatırım olarak demedim tek.. araba olsaydı hangisi olurdı mesela
audi rs6...
2020lieri 10.000.000 oda ikinci el
abo fiyatlari artmis
Sorma ya gençlere gelecek indirimi beklersem sıfırını rahat alırım 😂
kepce mepce al arabayi bos ver
Bak yaratıcı fikir kepçe felan hiç yapmadığım iş.. şurada yazanlar içinde en mantıklı sensin yemin ederim
zeka diye ben✌️
Valla diğerleri senden ibret alsın.. bi
tamam abartma sen de
Ahaha şımardı buda.. sana telefon alacsm ellemeli 256 gigacinsel
da ayrı ablam
Noldu şimdi neyi başardın?
Yatirim yap aman diyim dolandirilma ev arsa felan al
Merak etme doladırılmam.. ev asla almam ölü yatırımdır.. olursa birgün paranız eve yatırım yapmayın
Nasil garanti ediyorsn? Dolandirilmam derken..
Hayir ev en iyisi sonra ver kiraya kiracilardan para gelsin
Arsa cok uğraştiriyor ev her zaman en iyisi kiracilara verirsin eline hazir para gelir
Al işte bitane daha yahu dükkan arsa gibidir satarken.. değeri bir anda 4 5 katlayablir.. kira getiriside öyle.. ev öyle değil işte
Evlerin fiyatini biliyormusun sen cok bilmişlik yapiyom ama sana tavsiye almani tavsiye ederim tatlim o parayi har hur etme iyi biseylere yatırim yap
Yapiyon*
Bilmişlikmi 😂😂😂yahu paramı katlamış aylık kira gelirim 55bin olmuş ben bilmiyorum siz biliyorsunuz.. ben mantıklı şeyler yaratıcı şeyler bekliyorum herkes ev diyor
Ozaman cok paran varsa dükkan al arsa al onlara yattırım yap
Arsada var evde var dükkan da var. Yaratıcı bişiyler bekliyordum ben.. biri kepçe dedi mesela tır da güzeldi
Karavan al ozmn hsgsgsg
Araba al
Ahaha karavan süper bak bongolov evde satın alırım sevgililerden bok gibi para gelir
Ben olsam baba meslegi babama bir tır hediye ederdim geri kalan para ilede kendime bir ev almak isterdim ama sen soruyor isen kendine iki ev al kiralarini al
Ev saçma olur dükkan deseydin iyidi
Nerdr yasiyorsun
İstanbul
E ne dukkani kiralar ucmus al iki daire kirasi zaten en az 5000 ayda 10.000 gelse ne ala
Olm cidden küçük düşünüyorsun.. dükkan 7.000.000tl likler genelde 20-40 k arası yerine göre kira getirisi var.. 2 ev akıp kiraci ilemi uğraşayaım
Oneclikle benim oglum sensin paran olmus ama adam olamamissin insanlarla konusmasini ogren senin elinden 7 milyon var ben senin o parani mazot parasina veriuorum haddini bil gel nusaybine sana paranin ne demek oldugunu gosteryim yalnis tl ile gelme gecmiyor burra dolar ile gel
Al işte.. olumu orada o anki tepki ile kullandım 1 .. dolar havası yapma bana seni dolarlarla tokatlarım 2 .. bu 7.000.000tl zevkine köşede duran param.. 3 yaptığım işte dönen para 20-25mşlyon alacaklarım var dolar hepsi ona göre giderim var
Allah askina yarin gel ucakla 2 saat sana paranin ne demek oldugunu gosterwyim parayla hava atmasini seven biri degilim ama gerektiginde o. parayi kullaniriz allaha cok sukur gelirimiz iyi para pul degersiz sen insan kal
Ahahaha nusaybinde hangi köyde ağasın la gundi keçilerinle bir iç içe satın alırım sizi 😂😂
Gel kapimiz daima acik dosta dusmana farketmez bakalim sen benim 4 ayakli kecimin tek ayagini bile alabilecek misin
Olm tamm köy ağasısın şehir zor köyüne dönmüşsün eyvallah.. ağamızı ziyarete geliriz
Kusura bakma biraz ağır oldu.. hava atmayı sevmem aslında burada gizliden sordum ondan rahat davrandım.. para gelip geçici karakter önemli olan
Sen seviyeli yazdın ben ayarı kaçırdım kardeşim
Hakkını helal et.. bazen nefse uyuyoruz işte ben diyoruz
Hepsi Allah vergisi biz emanetçiyix.. yarın ölünce bunların hepsinin anlamı kalmıcak
Boyle cumleler kullanarak beni ezebileceginj falan mi saniyorsun ezilmiyorum aksine kendimle. gurur duyuyorum boyle bir cografyada yasiyorum allaha cok sukur malim mulkum var ama sunuda biliyorum mal mulk allaha aittir ne zenginleri depremde gorduk o yuzden fazla havali cumle kurup beni ezmeye kalkma uapamazsin cunku para para diyorsun senin ne yapacam dedigin paranin 2 kati biz gelinlerimize takiyoruz hadi kardesim allah sana daha cok versin
Sorun degil kard3sim hakkini helal et ama yolun duserse kapimiz acik
Eyvallah.. helal olsun.. Allah’a emanetsin
Faize
Harammmmmm
Para neden sizlerin elinde. olir anlamıyorum
Ne alaka? Harama dikkat edincemş sorun oluyor
Bu enflasyon da ne haramı banka da paran durduğu için sana para veroyor haram haram cidden tuhafsiniz sanki tefecilik yapıyorsun