Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) göre mayısta fiyatı düşen tek ana harcama grubu yüzde 13’le konut oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) göre mayısta fiyatı düşen tek ana harcama grubu yüzde 13’le konut oldu.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Pahalı
Tabi öyle der. 5 milyon alıp tapuda evi 5yüze sattık gösterince yasal verilere göre öyledir. Gerçek hayat çok başka tüik ciğim. Sahibinden. com a da mı bakmıyosun hiç.
Tuik e sormak lazım nerede %13 düşüş olduğunu malum bizim burada devamlı yükselişte her hafta zamlanıyor nedense :)
Seçim süreci etkisi oldu. Buradan sonuca varan çok kili olmuştur zaten gerisini anlatmaya gerek yok.
düştü mü aahaha 40 yıllık köpek bağlasan oturmayacak evde ev sahibi mutfak dolaplarını yenilemiş 5 milyon tl ye 2+1 evi sattı. neyi tartışıyoruz ki
düştü hakan hocam satışlarda %25 gerileme var en kötü
@ruletci03 gerileme olsa da seçimden önceki 2 milyonluk evi 5 milyona alanlar mevcut. keşke fiyatlar yüksek olsa da kira oranları düşüp ev sahibi olan artsa ama maalesef ki kiralarda uçtu yarın halimiz ne olacak çok merak ediyorum. asgari ücretin 2 katı oldu kiralar. karı koca çalış ev kirasına yetmiyor para
Hala bir ev alamıypruz olması gereken fiyata daha düşmedi
Halk gene Erdoğan'a vermeye devam etsin tabi bazıların tuzu kuru maalesef.
tüik gerçekten sallıyor
her ay zam geliyor evlere
Evet ev fiyatlari dustu hemde 13 ten fazla. Yukseltmeyi az yansitan tuik dususu de az yansitmis yanlislikla😂 ayni formulle hedaplayinca boyle olur birinin onlara soylemesi lazim😂😂
Hiç bilmiyorum açıkçası çok da umrumda değil
TÜİK kadar yalancı bir kurum yok hani nerede düştü mk
düştü tabi var mı 2 milyonu cebinden çıkartacak kişi
Uçtu gitti 1 milyona ev yok bugün kiralık bi daire sordum 180 bin istedi
Nerede düştü. Paralel evrende mi :D
Millettle kafa buluyorlar.
Tuike göre Türkiye gençleri 10 yaş yaşlanmış inanmayan fetöcü
En düzenbaz kurum olan tuik gerçek verileri asla paylasamiyor.
Yan taraftarımda ki bina 85 metre kare sanırım 4,500.000 liraya satıldı
Bilmiyorum ev fiyatlarini ev sahibiyiz ama umarim bu dusus surer de bu pahaliliktan kurtuluruz
Tüik bizimle eğleniyor. %0,04 Mayıs enflayon farkı ,% 13 konut fiyat düşüşü. sırada ne var çok merak ediyorum
Doğru. Ataşehir içerisinde rezidans bakıyorum ve istediğim muhitte 2+1 idi sanırım istediğim fiyatın altında buldum. Şaşırdım meğer açıklaması bu imiş
Düştü mü? Jxmxmxmxmxmnxnxnx işte buna gülerim aksine arttı bence TÜİK tamamiyle hükümete çalışıyor bence
Buradakiler en düşüğü bir buçuk falan oda en düşük
Ev? O ne yeniyormu ev almak hayal oldu
TUİK'e güvenen TUİK gibi olsun
ev alan kalmayınca fiyatlar indi
TÜİK'e göre zaten herşeyin fiyatı düştü awk
Ne düşmesi ya? dalgamı geçiyolar 🤔
Ev, araba fiyatları aldı başını gitti
Hiç inanmiyorum düstüğüne
Ben buna hiç inanmıyorum 🤣
Kiralar düşerse süper olur
Hayır buna inanlarda var hayret ediyorum.
İzmir de artıyor hep düştüğünü görmedim.
İlanlar bakıyorum pek düşüş göremedim
Akp tüm tuşlara basiyor😂
Bakmıyorum
Hi hi aynen aynen
500 binlik evi 1,5 milyon yapip indirim yaptim diyip 1400e satmak fiyat dusmesi mi oluyor
Askerî Lojmanda yasiyorum
Fazlası ile arttı
Tuik verileri...