Pedlere, çocuk bezlerine zam gelmesi benim zoruma giderim. Ne kadar pahalı olursa olsun almak zorunda olmam zoruma giderdi.

Pedlere, çocuk bezlerine zam gelmesi benim zoruma giderim. Ne kadar pahalı olursa olsun almak zorunda olmam zoruma giderdi.
Cidden çok can sikmaya başladı. Ya özel şeyleri alamıyoruz zaten.
Zevk için yine alamiyosun bişi.
Her gün daha kötüye gidiyoruz.
Bu hayatta zorlanmadan alabileceğim tek şey 2 1 ev. Onu aldıktan sonra cebimde 5 kuruş param kalmayacak. Bide düğün yapabilirim. Başka da hiç bisiyjm olmayacak.
Artık maaşa kalacağım , aylık 15 bin TL ile ayı çeviricem artık
Artık zoruma falan gitmiyor daha fazla gelsin diyorum misal yüzde 30 kedi köpek mamalarında geldi yüzde 30 mudedim yüzde 300 olsun ekmek 10 lira olacak deniyor on olmaz diyorum 50 olsun etin kilosu 350400 TL diyorum 1000 TL den aşağı olmasın 1 dolar 21 TL diyorum 1 dolar 200 TL olsun
Gıdalar, pc, bitkilere zam gelmesi, yüksek olması zoruma gider sinir oluyorum. Yapay kıtlığı çok güzel bir şekilde uyguluyorlar. En çok da biz de harika biçimde işliyor hepsinden çok bizde uygulanıyor.
O kadar zorum da gitmiş ki türkçen kaymış neyse cevap vereyim her şeye abi yani sadece bunlar değil her şeyi almak zorunda olduğumuz diyorsun da yemek almak zorundayız hani hayatta kalmak için
Cevap
42Cevap
Gitmez. Bol bol zam gelsin hatta geldi bile😂 dahası da gelmeye devam edecek müstehak bu topluma. Bir kahveye 50 tl vermemi eleştirirler ama alt tarafı bi kahveye bile 50 tl veremedikleri için sebep olanı değil seni taşlarlar😂 Bu topluma ne kadar giydirirsen o kadar iyi
Bu millet herşeye müstehak bu daha başlangıç, ulan daha seçimi tayip kazanalı 1 hafta bile olmadı zam bombardımanı başladı awk ruh hastaları
artık hiç ama hiç bir zam keyfimi kaçırmıyor sadece %52 oy verenlere içimden gelerek derinden yüksek ses ile oh diyorum ve bunu her gün en az iki defa (zırvalayanlara zamlar aşırı diyenlere ) yapıyorum
Subjektif olarak bakacaksam tükettiğimiz her ürüne gelen zamlar beni derinden etkiliyor. Çünkü milletim ve ülkem adına endişe duyuyorum. Velakin akp oy basmış her birey hiçbir zam için konuşmaya hakkı yok, bilhassa kendi tercihleri idi bu iktidar ve ekonomi politikaları.
Ağzına sağlık 😊👍
Umarım rezil olurlar ve sürekli zam gelir
Bizlerde onların yüzünden zorluk cekiyoruz maalesef
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Artık bir şey zoruma gitmiyor. Zamanında konuştum artık skeç gibi geçiyorum olayları. 😃 Yoruldum konuşmaktan zaten. Bir şey alırken bile fiyat sormayı es geçiyorum.
Beni ırgalamaz valla tek başıma yaşayan biriyim
Çocuklu aileler düşünsün
Kimse kimseyi düşünmüyor ben niye düşüneyim
Ne halleri varsa görsünler
Zoruma gitmiyor. Bana dokunan hiçbir şey yok. Hayatım gayet seyrinde ilerliyor. Oy verenler düşünsün. Daha beter olsun her şey...😂😈
Ulan onların hatasını ben niye çekiyorum onlar fakirliği seviyorsa bende onlara mı uymak zorundayım
Kurunun yanında yaşta yanar 😈
Petler , çocuk bezleri, süt, her türlü gıda malzemesi , kira...
Her şeye zam geliyor ve hepsine üzülüyorum
Yiyeceklere gitmişti ve bir de kuaföre gitmişti. Bir saç kesimi 100 lirayı hak etmiyor. Altı üstü ucundan kırıkları kesiyorlar.
En temel ihtiyaçlara, şu veya bu değil ama insanca yaşamak için lazım olan şeylere fahiş zamlar olmamalı.
Hiç biri zoruma gitmez çok şükür türkiyede yaşamıyorum. Bu millete müstehak
Valla brnim de birçok arkadaşim Almanya, Kanada, İsviçre'ye taşında gücüm olsa bende taşınırdım gerçekten zor
Bencede kendinizi kurtarın. Yaşınız genç daha. Kariyeriniz geleceğiniz için avrupaya gelin
Tek bir soru soracam orada da kriz var mi
Var ama çok az ve vatandaşa hissettirmiyorlar. burada enflasyon 1 puan artsın yetkililer hemen önlem almak için olağanüstü caba gösteriyor
Bizde 1 günde aynı ürüne 2-3 kez zam yapıldığı bile oluyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Ulan biz koyun sürüsü müyüz 😅
40 ile 70 yaşındaki bir adama ekomomiyi anlstamassın. Bir suriyeliye afgana ekonamiyi anlatamassın. Ama kaderimizi maalesef onlar belirliyor
Keşke tek sıkıntımız 40-70 yaş arası olsa ben burada 20 yaşında biri hayatını bile yaşamayan geçemeyen dilediğince alıiveriş yapamayan birine ekonomi anlatmaya kalktığımda bana dediği şey sadece Türkiye de mi ekonomi kötü tüm ülkelerde ekonomi kötü hayatı boyunca yurt dışı olan sınırımız olan Gürcistan gidip orada bana her şey çok pahalı dedi inanabilir misin 😅ulan Türk parasını oranın parasıyla kıyaslarsan tabi pahalı olır. Millet boşuna mı Gürcistan'da Irak'ta telefon alıyor.
Akaryakıt demiyorum zaten alıştık ona
kadınlar ucuzken ped ve çocuk bezini bolca alıp biriktirsinler
Ucuzken de para yoktu 😅ulan 24 yıldır ben para biriktiremedim ki hiç
Gelecekte amin
Gitmez , zam gelmezse gider.
Her şeyin en boktanını hak ediyoruz
Kitaplardan kdv vergisinin alınmasını bile yanlış buluyorum
Heyecan yeni basliyor heyecan oyle kafama gore oy kullanim hayat bana guzel ha yasayin 5 yillik fakirligi ins beter olur benim tuzum kuru ben kaciyorum gelmeyide dusunmuyorum hadi bb
Fark etmiyor hepsi gider çünkü hepsi cepten gidiyor ((:
pedlerin fiyatlarına aklım ermiyor benim gerçekten de zaruri bir ihtiyaç üstelik
Alıstırdı herseye srfszler kızma yerimizi kaybettık.. Normal karsılıyoz hep
Hersey ucuzki ne zami arkadaşlar ülke güllük gülistanlık
En İyi Cevap