Her yere zam yağıyo seçimden once 20 tl ye aldigim milka cikolata bile 40 tl olmuş %100 zam
Erdogancilar nasilsiniz
Insallah 500 tl olur yaparsa reisimiz yapar 💡🩺
Erdogancilar nasilsiniz
Insallah 500 tl olur yaparsa reisimiz yapar 💡🩺
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Akpliler milkadan anlamaz ki aslında süte şekere yumurtaya yoğurda çaya ve ekmeğe en az %300 zam gelmeli
şu an o çikolatayı 100 liraya satsalar bile dolar 1-2 lirayken ettikleri karı elde edemezler.
hepsini ona oy vermeyen biz teröristler yapıyoruz. onun suçu yok.
Ulan ulkeyi O YONETIYO beton beyin puhahaha 🤣🤣🤣 onun suçu yokmuş gebeş kaplumbaga kesin asgari ucretli basit bi iscisindir milyarlari olanlari savunuyo
Ulkenin yarisina da terorist diyo. Afganlar suriyeliler sevindi Turk gencleri agladi kim terorist uzaydan belli arafat maymunu seni
ay sen yazılanı da anlamıyorsun alay ederek yazdım hani seni destekleyeyim diye. doktoralı bir akademisyenim ayrıca.
Kanka nasil anliyim nasil anliyim ya? Akp liler direkt böyle 0 ironi. Hatta senden daha garip argümanlarla savunuyorlar ve CİDDİLER
Nasil ayristiriyim allah askina
Egonomi çoh eyi , vadan hayinliği yapmayın nankorler 🤣🤣🤣
Sokakta açlıktan köpek gibi inlerler umarım.
Aminnnnnn guya 2023 du hedef, 2017 de baskanlim gelsin ekonomi şahlanacak dedi batti
Her seferinde kandiriyo her seferinde yiyolar şimdi de turkiye yuzyili basliyo diye uyutmuslar skfjskdh
Bu koyunlar yüzünden ülkemden nefret etmeye başladım ben yurt dışına gideceğim yakında bu topluma ben zerre hizmet etmem.
Nasıl gideceksin yurtdışına?
Çikolata yiyip kilo alma diye zam yapıyor sen şikayet ediyorsun ayıp ayıp 😏
Bunlar zamcık.
Kader kader
İçimizden geçti ekonomi
OHHHHHHHHHHHH -sülü
Üç gram doğalgaz beleşine kandılar sanırım. Neyse yine geçti bu seçim. Bize mi geçti seçim mi geçti bilemedim
Valla neyse ne ben her turlu rahatim kendim de fakirleşecek olsam da. Icimin yaglari eriyo ekmek 500 tl olsun oh derim yine asgari ucretli basit isci sinifi oy verdi zaten genelde onlara hepsi bu ulkeye yaptiklari ihaneti inim inim ceksin insallah
Ama maalesef sadece onlar da değil. Bu mülteci ve yurtdışında yaşayan, ülkeyle alakası olmayanların zaferi oldu. Yani ceremesini çeken yine biz olucaz
29 yaşındayım babam yok kendim çalışıyorum günlük 300 alıyorum lüks yaşatmayı unuttum arabam da yok
Göç etme yollarina bak kanka ugras cabala kac bu ulkeden
Daha bu başlangıç. Artarsa artsın boş ver
Milka alabiliyorsan zenginsin dkdkdkksks
Ona allah gibi tapiyorlar bisey demezler
Bende bu moddayim
He valla sasirma endiselenme uzulme duygumuzu yitirdik hep birlikte kiyamete durmak yok yola devam reisle
💡💡💡💡