27 yaşındayım avukatım ve sevgilim asgari ücretle çalışan birisi, çeverm bunu garipseyince bende düşünmeye başladım aslında olur mu diye ama emin olamadım bu ilişki yürür mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO seninle evlenir mi onu sormak lazım..
Benim hakkımda böyle düşünen biriyle ben bir yuva kurmak istemem..
Misal annem ilkokul mezunu.. Devlet statüsünde işçi. Ben ise Mühendisim ama annemle nerdeyse aynı kazanıyoruz. Hatta benden fazla kazanıyor. Kazansın, Allah bereket versin.. Ama yaptığı iş temizlik.
Ben ise Savunma ve Havacılık sanayinde üretim yapıyorum.. İşin ağırlığına bakılırsa benim ülkeme katkım daha fazla.. Kazanç, insanın statüsünü belirlemez..
Şu an devlet dairesinde, hiçbir halttan anlamayan, oldukça ger*zekalı ama memur bir hanım benden daha fazla kazanıyor diye benden iyi mi oluyor?
Böyle biriyle ben yuva kurmam mesela, ben tercih etmem..
Şimdi soruyorum o adam seninle evlenmek ister mi?
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDavul bile dengi dengine demisler. Erkek kadinin altinda kalmamali. Meslek olarakta, maddiyat olarakta sorun ciktigini cok gördüm çünkü. Teyzem doktor ve akamisten enistem ogretmendi. Bosandilar. Lisede 4 yil dersime giren kadin ingilizce ogretmeninin eşi satis danismaniydi ve kadin bir yandan da yuksek lisans yapıyordu. Biz lise sondayken kadinin soyismi degismisti. Boşanmıştı. Tanisigim baska bir akrabam kadinin kendisi öğretmen, kocasi duz 2 yillik okumus bir memurdu ve onlarda bosandi ve kadin surekli keske meslektasimla evlenseydim, beni daha iyi anlardi, evde o kadar yoruluyorum iş yapiyorum, disarda da calisiyorum bana meslegimden dolayi ben sabah 8.30 fan aksam 17.00 e kadar calisiyorum. senin haftada 2 gunun bos. Derse gittigin zamanda en gec eve 15.00 te geliyorsun, benden daha fazla tatil yapiyorsun diye kadinin kafasina kalkip duruyormuş bunlari. Kocasi da ogrenci islerinde memurdu. Ogrenci islerinin ne kadar cok calistigini da bilirsiniz. Biri 30-40 kisilik sinifa bir sey ogretmeye, sinif yonetimini saglamaya calisiyor, ogrencilerin yaptiklari aşırılıklara, yaramazliklara sabrediyor, digeri sabahtan aksama kadar oturuyor, ogrenci gelse basindan savuyor ama cok çalışmış oluyor. Zaten kadinin maasi memura gore daha yuksekti. Ayrıldılar en sonu. Yine baska bir ogretmen kadin arkadas (annem ogretmen oldugu icin cevrem genelde ogretmen) kadinin kendisi din kulturu öğretmeni, kocasi asgari ucretle calisan biriydi. Daha bu sene oldu bu. Annemin yakin arkadaslarindan biri. Kadin sogum yaptı ve dinlenemeden işe donmek zorunda kaldi. Cunku asgari ucretle ev gecindiremiyorsun, bebekte olunca ihtiyacalr var. erkegin parasi yetmiyor. Kadin normal, maasli iznini kullandiktan sonra işe geri döndü. Suanda da bosanma davasi surecindeler. Kadin bosanmak istiyor, kocasi sorun cikariyor. Kocasi niye bosansin ki? Her seyi kadin yapiyor, eve para getiriyor, cocuga bakiyor, ev islerini yapıyor. Boyle birinden kim bosanmak ister? Bazen kendi annemizden bile ayrılamiyoruz burada bir duzen var, hazir yemek var, hazır yikanmis camasirlar var diye anne evinden dahi ayrilamiyoruz yeri geliyor. Hangi erkek bu rahatligi, konforu birakmak ister ki? Birakmak istemedigi icinde direniyor işte şimdi. Bir de erkek para kazanmayacaksa baska ne yapacak? Hani biz kadinlar az bucuk kriter belirtince uzun boylu olsun, şöyle boyle olsun diyoruz da erkeklerde o erkege sen ne vereceksin diyorlar ya. Kadin erkekten daha ust duzeyde olacaksa, daha fazla para kazanacaksa erkek ne verecek bende bunu sorguluyorum. Günümüz modern kadinin sanki hic sorumluluklari yokmus gibi bu sorumluluklar daha da genisliyorcama erkegin ki daraliyor. Bu erkeklerin yapacagi gubumuzde iki sey kaldi sadece para kazanmak ve kadini yatakta tatmin etmek. Ikisi de yoksa bu erkekler bu kadinlara ne verecek? Cocuk bakimiyla ilgilenmek yok, yemek temizlik yapmak yok sorumluluklarinda dahi gormuyorlar. Kendi sorumluluklarini da yapmiyorlar. Artik askere gitmekte yok, calismak evi geçindirme derdini de ustlenmiyorlar. Ben calisip para kazanip esimi, cocuklarimi ragat ettirmeliyim dusunceleri yok. Bildigin kadin beni rahat ettirsin, kadin parami versin, kadin evdeki ve disardaki her isi yapsin, gelsin ustune kadinlikta yapsin, kendini salamaz bakimli olmali yoksa gozum disari kayar bilmem ne. Simdi eve en co kparayi da kadin getirsin. Erkegin ne vasfi ve gorevi kaldi baska? Onlar sen yemek, temizlik vs yapmasan kadinlik gorevlerini yapmiyor diye gider dava acar. Ama biz kadinlar erkeklerin yapmasi gereken sorumluluklari da ustleniyoruz habire. Hicbir sorumluluklari kalmadi. Eve de erkek dogru duzgun para getirmeyecekse baska ne yapacak? Banim varligim yerer ben erkegim mi diyecekler? Ben erkegim sen kadinsin, çalış hem evde hem disarda calis, köle mi diyecekler. Zaten gunumuzde oyle diyorlar kusura bakmayin ama. Askerlik yok, dogru duzgun para kazanmak yok, turk erkekleri yatakta da kotuler zaten oirda da dogru duzgun yoklar. Yapacaklari iki sey kaldi. Calismak, para kazanmak ve yatakta kadini tatmin etmeyi becerebilmek. Bunu da yapamiyorlarsa kendilerine ne gerek var o zaman? Bir zahmet bu iki seyi de yapsınlar. Baska gorevlerimi kaldi sanki. Her seyi kadin olarak yuklenmeyin boyle. Artik yatakta da onlar performans sergilemek yerine kadinlardan performans bekliyorlar. Kadin bana zevk versin, kadin bana oral yapsin, o beni yalasin, o ustume otursun, o zevk versin. Kadin dogurganligi geregi her zaman calisamaz. Bir dinlenme alani olmali. Kadin eve bakmak zorunda degil. Isterse destek olur, istemezse olmaz. Cocugu doguruo el kadar bebekken birakip gitmek benim vicdanıma sigmiyor. Vursa erkek devreye girecek. Ben calisir size bakarim, sende cocugumuzu anne sevgisinden mahrum birakma diyecek. Ama gunumuz kadınları her seyi yaomaya calisiyor, kocalarinin eve getirdigi para hicbir seye yetmiyor. Kucucuk bebegi birakip kadinlar kendileri calismak zorunda kalıyor. Erkekte buna mecbur bırakıyor. Bazi kadinlar bu yuzden, bunlari yasamamak icin kendisi calissada erkegin maasina, kariyerine bakiyor. Ben calismasam tek kazanc olsa yeter mi diye bakıyor. Ben hamile halimle, bebekle nasil calisayim diye dusunuyorlar. Hadi ogretmenlikte falan diger mesleklere gore belki bos vakitten dolayi idare edilir ama diger mesleklerde bu cok zor. Erkegin kazanci bana gore mutlaka kadin destek cikmasa da aileye, cocuga yetecek duzeyde olmali. Erkek onu yapmasin, ev isi yapmasin, cocuk bakmasin, dogru duzgun para kazanmasin ne yapacaklar yahu baska? Evlilikte ne vasiflari ne gorevleri olacak baska?
06 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@AaronBenElijah diş hekimligi öğrencisiyim
Cevap sahibi+1 yılKendimden düşük biriyle de olmam kusura bakma. Ben o kadar emek vermis bu bolumu kazanmisim, bunun meslegini yapacagim. Yanimdaki kisiden de bunlari beklerim. Davul bile dengi dengine derken demek istedigim bu.
- +1 yıl
Başarılar diliyorum sana özür dilerim minnoş
- +1 yıl
Umarım ilk hastan tarafından dövülürsün
- Para & Ekonomi konusunda 726 cevap paylaştı.
s +1 yılAnnem zamanında ilçenin en iyi yerlerinden birinde çalışıyor, babam hamallık yapıyor. Evlenmeye karar veriyorlar, hem de görücğ usulü. Millet hop oturup hop kalkıyor, senin iyi bi işin var, adam hamal diyorlar. Annem hiç kulak asmıyor, adam çalışkan, taşı sıksa suyunu çıkarır diyor. Evlendiklerinde babam düğün borçlarını ödemek için sabah markette çalışıyor akşam ev boyamaya gidiyor. Öyle böyle borçlar ödeniyor. Babamın çalışmasını beğenen biri iyi bir iş teklif ediyor, sonra da babam annemin yaklaşık 2 katı maaşla çalışıyor yıllarca. Velhasıl adam iyiyse, çalışmaktan gocunmuyorsa önemi yok mesleğin. Ne mühendisler gördük ne kasiyerler gördük, önemsiz
84 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel, takdire şayan bir hareket etmiş anneniz, tabi seven bu yola girmez , girsene milleti etrafı aldırış etmez. Ama eski insanlarda var bu kararın arkasında durmak şimdikilerle yok. Allah ömür boyu mutluluklarini daim eylesin.
- +1 yıl
Amin, çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için🌸
- +1 yıl
Senin anana da babana da can kurban bayılıyorum böyle insanlara
- +1 yıl
Teşekkürler 🌸
Biliyormuşum böyle soru soran insan pardon varlıkları hiç ciddiye almıyorum biliyor musun. İnsanlığı, vicdanı , haysiyeti , şerefi , merhameti vb. Şeyleri kişinin mesleğinde arayanlar yokmu 😅 yani bir insan kendini ne kadar aşagılayabilir derseniz işte en derini bu kadar aşagılanır derim. Eminim hala içinizde sen ve senin gibilerin insanlıktan eser vardır birazda olsa vardır. İki kedi köpek sevmekle onlara mama alıp vermekle vicdanınızı rahatlatarak doğru insan düzgün insan olacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz önce insana insan olduğu için saygı duymayı öğrenin mesleklere saygı duymayın. Kişisel algılama sözlerimi ortaya konuştum aslında, çoğu insan böyle ama çoğu insan böyle diye doğru hiçbir zaman değişmez yanlış hep yanlıştır. Nasıl sen veya herkes işini yaparken karşılığında para alıyor yani her işin bir hakkı vardır yolu yordamı vardır demi. Aile kurmanında hakkı yolu yordamı meslekten geçmiyor bunu size kim öğretti nerden öğrendiniz bilmiyorum ama bu yanlış oyüzden çoğu güzel hayatınız olacak insanları kaçırıyor olabilirsiniz.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
68Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların parasıyla mı evleniyorsun gadası. Gönlü kalbi güzel ilan birinin parası olsa ne olmasa ne
00 Yorumla
+1 yılTeraziyi şöyle kur - meslek sahibi olmak ile iş sahibi olmak aynı şeyler değil.
Örnek olarak avukat istediği yerde/şehirde çalışabilir ama berber de istediği şehirde çalışabilir. Bunlar meslektir.
Biriyle evleme niyetindeysen sadece ikinizin karar alabileceği alanların, etrafınızdaki insanların sizin için alacağı kararlarların alanından büyük olmalı ki siz ikiniz bir şeye karar verince anne veya baba bile siz ne yapıyorsunuz diyr soramasın.
Asgari ücretle de çalışır, hatta bırak isterse günlük işlerde çalışır bu hiç önemli değil , ama problem yine kadınlardan kaynaklanıyor.
Evli kadınlar bir araya gelince mutlaka eşlerinden konuşup saçma sapan karşılaştırma ve kıskançlıklar yapıyorlar, insanlarım ağzını aslında kapatabilirsin avukatsın ☺️ Bu tarz şeylere hazır ol.
Bunun dışında her kadın her anlamda kendinden daha güçlü birini arıyor, bu içgüdüsel bir durum, bunu çok göz ardı edersen, kadın da maskülenite, erkekte feminite artıyor. Bunları da bir göz önünde bulundur.10 Yorumla
+1 yılAşk evliliği mi
Mantık evliliği mi?
Şimdi o kişi senin sevgilin olmuş, aşkın olmuş ama dengim değil diyorsun. Burada senin karar vermen lazım, hangisini seçeceksin?
Eğer mantık evliliği diyorsan en az senin dengin hatta senden iyi bir statüde birini bulman gerek.
Ki bunu şimdi düşünmeye başladıysanız ilerde sorun olacak gibi
En ufak bir şeyde sen benim dengim değilsin de dersiniz...
10 Yorumla
+1 yılZaten olur mu diye düşünmeye başladıysan bırak gitsin çünkü kalpten ve ruhunla sevmemişsin eğer kalbin ve ruhunla sevseydin aklının ucundan dahi geçmezdi bu düşünce kim ne derse desin duymaz işitmez sen onunla geleceği inşa ederdin kusura bakma gerçekler acıdır.
20 YorumlaBu ilişki yürümez net boşanırsın! Çünkü hayatındaki erkeği arzu duymuyorsun. Hatta boşanmakla kalmayıp onu başka bir erkekle aldatırsın bile. Çünkü arzu duymuyorsun! Üzgünüm ama öyle. Eğer sen o erkeğe arzu duysaydın, hatta ve hatta ıslanıyor olsaydın bu soruyu sormaz, böyle bir çelişkiye de düşmezdin. Aklına bile gelmezdi…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, insanlarin statusune gore yargilamak sacma , ayrica onu sevdigini sanmiyorum , sevseydin statusune bakmazdin, ayrica madem sevmiyorsun sacma seyleri bahane etmeyi birak bence , eger sevseydin sevginden emin olurdun ve insanlarin dediklerine bakmazdin burada sormazdin
18 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri statüsüne göre yargılmaya. Kadınmı var aw
Cevap sahibi+1 yıl@BURAKKKK3434 evet var ben bakmiyorum umrumdada degil
- +1 yıl
He canım ya sosyal medyadaki her kadın öyle diyor ben hiç sokakta simit satan bir çocuğun sevildiğini görmedim
Cevap sahibi+1 yıl@BURAKKKK3434 ben sokakta simit satan birisini gormedim, sakin yanlis anlama benim eski erkek arkadasim kagit toplayicisiydi , beni aldatti birsey bildigin yok bos yapma
- +1 yıl
Ya bi s git ya xksmmxmsmxmxmcmcmdmxmxmxmxmxmxmmxmwmxmxmcms
Cevap sahibi+1 yıl@BURAKKKK3434 hwhahs
- +1 yıl
Yeşilçam filmlerinde bile böyle bir olay yaşanmaz aw
Cevap sahibi+1 yıl@BURAKKKK3434 çok uyrukcuyum ya hshshs kahretsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmaz yürümüyor bende denedim nişanlım fabrikada çalışıyodu ben memurdum sürekli kendini ezik görüyodu buluşalım diyodum yogunum yoruldum sen memursun istedigin kadar iznin var kafan rahat falan eziliyodu yanımda bisey almak istiyodum alamam olmaz diyodu en sonunda kafasına fırlattım yüzügü kafam rahat ailesininde evi vardı üstelik her zaman derim erkek kadından 2-3 kat fazla kazanmak zorunda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu kafalardan cikin artik bir insani parasi icin sevmiyorsaniz evlenirken de parasina bakmazsiniz tamam mi yok komsum ne demis yok kuzenim ne demis banane diyin gecin kuzenleriniz komsuleriniz bu iliskiye kim laf ediyorsa kotu gununuzde yaninizda olmayacak sevdiginiz insan olacak
00 Yorumla
+1 yılsen sevgilinle parası için berabersin yoksa onu sevdiğin için milletin ağzıma lafı veren sensin sizi ilgilendirmez diyemedin mi sen bunu düşünüyorsan ayrıl güzellim yazıl edersin çocuğa da git hakim filan bul evlen
00 Yorumla
+1 yılSoru sahibi gerçekten seviyorsan evlen alay konusu etme ilerde sorun yasamayın ama evlenip yürümüyor olmuyor dersen de üzülme madem avukatsın boşanmak da zorlanmazsın kafanda olursan düsünceleri gözden geçir yazık cocuga
00 YorumlaAynı durumda arkadaşım var evleniyorlar çevre baskısı hikaye
10 Yorumlakadınların çevresine göre hayatını şekillendirmeye çalışması çok samimiyetsiz
demek ki sevgi yok ortada, bir çok kadında olduğu gibi…
Yani böyle düşünen bir kadınla birlikte olunmaz yoksa erkek arkadaşın hata yapar.
00 Yorumla
+1 yılBence her insan dengini bulmalı maddi açıdan bakıyorsun sorduğun soruya bakılırsa ve evlensen dahi bu soru büyüyecek eksik yönlerini elestireceksin hep onun ama kimin ne olacağını bilemeyiz bir bakmışsın o Askeri ücretli kişi iş yeri açmış ve çok zengin olmuş bunlar sevgiye engel değil mutluluk parayla ölçülemez
00 Yorumla
+1 yılTam tersi de olabilirdi
Bence sorun değil ancak ülkemizde erkeğin daha az para kazandığı durumlarda evlilik kurumunda alınmalar sorunlar bunun rahatsız etmesi gibi durumlar ortaya çıkabiliyor00 Yorumla
+1 yılher şey paramı ya da insanların ne dediğinin bir önemi var mı biz eşimle evlenirken ben çalışmıyordm lise mezunuyum eşim üni mezunu mesleği var ama bunu asla önemsemedi saygı ve sevgi çok daha üstün
11 Yorumla- +1 yıl
erkekler zaten kendinden az kazanan kadın istiyor bu normal ama tam tersi anormal bence
Biraz dengi dengine olmalı.. ne kadar sorun olmaz desende erkek senden düşük olursa bunu sorun edebilir ve seni de huzursuz edebilir
00 Yorumla
+1 yılBaşkaları yaşamayacak sevgilinle sen yasayacaksin sen olur diyorsan bu zamana kadar yurtuyysen olur
00 YorumlaBak hayatın ne getireceği belli olmaz o adam bugün asgari ücretlidir ama yarın çok daha fazla para kazanabilir
00 Yorumla
+1 yılKızım seviyorsan git evlen milletin dediklerine ne takıyorsun böyle düşünen insanlarla da birlikte olma
00 Yorumla
+1 yılBir erkek doktor gidip köylü kızını isteyebilir ama kadın aynı şekilde kadın kendinden alt bir meslek gurubuyla evlenemez doğanın kanunu bu
00 YorumlaKültür farkı felanda boş. Yan yanayken nasılsınız, iyi anlaşa biliyorsanız huyu suyu iyiyse sorun yok
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılYa sevgilin bir kariyer planı varsa işler değişir yoksa yine değişir kariyer yapma durumu yoksa o zaman yine değişir çok yönlü ele alınmalı
00 Yorumla Kocan olacak birey hoşlanmayacak kavga çıkacak ve 5 ay sonra boşanma avukatı arayacaksınız
00 YorumlaBunu yazdığını o çocuk görse terk edilmeye layık birisin demektir.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma olmaz. Önemli olan mutlu olabilmek. Paranın pek önemi yok.
00 Yorumla Içine sinmiyorsa uzaklaş hayatım. Başklarınin ne düşündüğüyle, dediğiyle uğraşma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılStatü takıntısı sadece Türklerde var. Her konuda kompleks sahibiler. Ortalık hukuk mezunu kaynıyorken, her yere mantar gibi üni açtıkları için neyi bitirdiğiniz çok da mühim değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet çok saçma. Kadin ekonomik olarak erkekten ustunse erkek ezik psikolojisine girer kadin erilleşir dengeler uyuşmaz. Ya eşit ya daha zengin birini bul
00 Yorumla
+1 yılAşk sevgi bunlar önemsiz ise senin için haklısın ama önemli ise o zaman ıssız de olsa onun yanında olursun
00 Yorumla
+1 yılAdam kültürlü biri mi ona bak sen, işin de başarılıysa, çalışkan bir adamsa sıkıntı yok.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılAsgari ücret mi kızım kiralar en kötü 20-25 bin olmuş sıyırdın heralde
00 Yorumla
+1 yılBu düşünceye sahip bir insanla 100 milyar dolarda alsam evlenmem kanka😌
00 YorumlaBaştan böyle bir düşünceye sahipsen o evlilikten hayır gelmez.
00 Yorumla
+1 yılBu konu aklınıza takıldıysa yeterince sevmiyorsunuz. Açık ve net.
00 Yorumla
+1 yılEvlenirseniz Çok çabuk boşanırsınız.
Ama takilmanizda sorun yok
00 Yorumla
+1 yılDenemeden bilemezsiniz. Baktınız olmuyor boşanırsınız 2 yıl içinde belli olur az çok.
00 YorumlaNe alakası var ozaman bu sevgi olmaz ticari ilişki olur seviyosan bunlara takılma
00 Yorumla
+1 yılEvlenme ya o adamla sen bide avukatmış ne ezersin o adamı
00 Yorumla
+1 yılBunu bir erkek sorsa linç yerdi. evlenme de çocuğun hayatını karartma knk
02 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın bu konuda erkeklerin hakkını yiyemeyecegim. O yüzden hep derim oğlum olunca ona da diyeceğim inşallah. Maddi durumu iyi olan kadınla evlensin. Benim oğlum elin kizins bakmak kahrını çekmek zorunda degil
+1 yılYanlis yola yonlendirmek istemem ama zor yurumez
00 YorumlaParana göre şekillenen bir karakterin varsa yürümez çünkü maddi olarak ondan daha üstün olacaksın o ise yetersiz kalacak ama sadık ve paraya değer vermeyen birisi isen gayet düzgün bir ilişkin olur
00 Yorumla
+1 yılYani bunu sen sorun etmiyorsan çevredeki insanları çok sorun etmemelisin neticede bu senin hayatın insanların yorumları seni etkiliyorsa sevmiyorsun ya da aslında yadası yok sevmiyorsun yani
00 Yorumlasen en başta bunu kendi içinde kabullenemiyorsan evlilik uzun sürmez. türk kadını zaten erkeğin burnundan getiriyor evlenince, bir de geliri yüksek olursa tümden ezmeye çalışırsın kendin bile farkında olmadan.
00 YorumlaSence mesele sadece gelir mi? Hayata bakışınız bile aynı değil muhtemelen.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO erkeğe muhtemelen saygı duymuyorsun hatta nasıl sevgili oldunuz o bile garip
00 YorumlaEşin avukat olsaydı ve sen sıradan bir kadın olsaydın eşinde seni küçümseseydi olurmuydu
00 YorumlaNeden saçma olsun Allah aşkına bu nasıl bir düşünce ya
00 Yorumla
+1 yılparayla mutluluk bir yere kadar. sonra çok pişman olursun karakteri sağlamsa ve kafalarınız uyuyorsa kaçırma. bu düşünce seni geri çeker hep hayatta..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüstat sırf genel kültür olarak bile çoğu erkek hukukçu kadını kaldıramıyor bu türlü çok çok zor
00 Yorumla
+1 yılSen buna bir kez takildin ya o ilişki yurumez
10 Yorumla
+1 yılevet mantıklı ama daha duzgun bı ıs bulma sansı yokmu onun
00 YorumlaSenin için ön planda olan maddiyat mı sevgi mi önce buna karar vermelisin
00 YorumlaSen baskalari ne der diye yaşıyorsan senden olmaz o adamdan olur ama senden olmaz sen bekar kar
01 Yorumlabence yürümez. bende kariyer sahibiyim. işsiz sevgilim vardı. asla yürümedi.
00 Yorumla
+1 yılSacma degıl gercek aşkı bulmus sun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevdiğin kişinin maddiyatına bakıyorsan sevmemişsin demektir. Seven insan maddiyata bakmaz.
00 Yorumla
+1 yılYani başkasını mı bulamadın
00 Yorumlaçalışıp kocana bak işte :d
00 Yorumla
+1 yılBaşarılı olduğunu kim söyledi ki?
02 Yorumla- +1 yıl
- Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSenin kararın sonuçta millete ne.
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Başarılı bir avukat olarak, asgari ücretle çalışan biriyle evlenmem saçma mı olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler