Para & Ekonomi Aylık ortalama 20 bin gelir, evlenip geçinmek için yeterli mi? Gkhngkhn43 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yas 30 oldu ev araba aldım. ama ask işlerinden uzaklaştım. ciddi bir ilişki yapıp evlenmeyi düşünüyorum Güncellemeler+1 yıl Assdg Aylık ortalama 20 bin gelir, evlenip geçinmek için yeterli mi? Cevapla İlişki Soruları İş Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. olur bro. sen kısmeti bul da para köpegın olsun bu devirde. asıl mesele askı bulmakta. yeter ya 20. az cok fena değil. 0 0 Yorumla
Cemilclk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yaşadığın şehire bağlı kral.. İstanbul Ankara veya İzmir gibi büyük bir şehirse çok zor. 0 0 Yorumla
sidamaqueen Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Çocuk olmadığı zaman çok rahat geçirirsiniz. Ama çocuk olduğu zaman karşı tarafında çalışması gerekiyor. İyi şartlarda büyütmek lazım cocugu 1 1 Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl Evlenip çocuk alana kadar gelirim de artar Yorumla
öfğwsşwğsş Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Tabiki de yeterli evin araban varmış zaten neye yetmesin? 0 6 Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl kızlar şimdi zengin koca istiyor, Yorumla öfğwsşwğsş +1 yıl Sende öyle biriyle evlenmezsin , böyleleriyle hayat geçmez zaten Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl Evet. ama ciddi ilişki isteyen efendi bi kiz yok karsimda Yorumla öfğwsşwğsş +1 yıl O zaman evlenmeyeceksin.. Yorumla öfğwsşwğsş +1 yıl Hayatını yaşa boş ver Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl ne yapacagim peki Yorumla
fatoşistbenim Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çocuk yapmadığın sürece geçinirsin 0 6 Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl Sen evli misin Yorumla fatoşistbenim +1 yıl hayır Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl aslında evlenmek degil de. gezmeye eğlenmeye arkadaş arıyorum Yorumla fatoşistbenim +1 yıl ara ara bulursun belki Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl ariyorum iste Yorumla fatoşistbenim +1 yıl uzakta ara abicim. benimki genel görüş. kimsenin el oğluna hayatımdan bir saniye dahi harcamam ben Yorumla
vaytmoka Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Evin varsa tabiki gecinirsiniz 0 4 Yorumla vaytmoka +1 yıl Ama helal olsun 30 yasinda hem eve hem araba almissin Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl aldım ama30 yıl hayatımdan gitti Yorumla vaytmoka +1 yıl Hadi yaa :( borc odemek zor tabi ama olsun artik bundan sonra zorlanmazsn Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl zorlanmam ama şimdi de yalnız kaldım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenme abi hayatını karartıp ne yapıcan 0 5 Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl yalnızım arkadaşım da yok ne yapayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 yıllık evli biri olarak yazıyorum diyorsan ki hayatım kaysın kadın dırdırı çekeyim evlen abi 😄 Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl neden. memmun degil misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekarlık sultanlıktir Yorumla Gkhngkhn43 +1 yıl özelde konuşalım mı. biraz bilgi alayım senden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
olur bro. sen kısmeti bul da para köpegın olsun bu devirde. asıl mesele askı bulmakta. yeter ya 20. az cok fena değil.
Yaşadığın şehire bağlı kral.. İstanbul Ankara veya İzmir gibi büyük bir şehirse çok zor.
Çocuk olmadığı zaman çok rahat geçirirsiniz. Ama çocuk olduğu zaman karşı tarafında çalışması gerekiyor. İyi şartlarda büyütmek lazım cocugu
Evlenip çocuk alana kadar gelirim de artar
Tabiki de yeterli evin araban varmış zaten neye yetmesin?
kızlar şimdi zengin koca istiyor,
Sende öyle biriyle evlenmezsin , böyleleriyle hayat geçmez zaten
Evet. ama ciddi ilişki isteyen efendi bi kiz yok karsimda
O zaman evlenmeyeceksin..
Hayatını yaşa boş ver
ne yapacagim peki
Çocuk yapmadığın sürece geçinirsin
Sen evli misin
hayır
aslında evlenmek degil de. gezmeye eğlenmeye arkadaş arıyorum
ara ara bulursun belki
ariyorum iste
uzakta ara abicim. benimki genel görüş. kimsenin el oğluna hayatımdan bir saniye dahi harcamam ben
Ev araba var yeterli olur
Evin varsa tabiki gecinirsiniz
Ama helal olsun 30 yasinda hem eve hem araba almissin
aldım ama30 yıl hayatımdan gitti
Hadi yaa :( borc odemek zor tabi ama olsun artik bundan sonra zorlanmazsn
zorlanmam ama şimdi de yalnız kaldım
Ev araba varsa geçinirsin
İstanbul için zorlu olabilir o miktar
Evlenme abi hayatını karartıp ne yapıcan
yalnızım arkadaşım da yok ne yapayım
5 yıllık evli biri olarak yazıyorum diyorsan ki hayatım kaysın kadın dırdırı çekeyim evlen abi 😄
neden. memmun degil misin
Bekarlık sultanlıktir
özelde konuşalım mı. biraz bilgi alayım senden
Yeterli gibi
Size baglı