Herkes mi fakir zengin olan varsa gizliden yorum yazabilir rahatsız olacaksa ama bir zengin birine merhabaa demek isterim beni bundan mahrum etmeyinnn
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Zenginlik görecelidir senden 1 lira daha fazla parası olan için bile senden daha zengin diyebiliriz.
Ulan hayat fakire merhaba bile demiyorlar ://
Yok be fakire selamın aleyküm diyecem kdkfkdkd şaka şaka o laf için öyle yani yanlış anlaşılmasın bi zneginle de muhabbetim olsun anlamında
Dini bütün de değilim her taraftan yanacam demekki 🤧🤧Zengin kuca bulunca bana da merhaba dersin artıkın
Yok ya zengin kocalar önüme dizisin hiçbirine bakmam
Yaw hehe
İnanmayın ya zoruna değilim inandırmak için
Böyle bir soru açıp sonra para benim umrumda değil demen biraz ironik oluyor.
Zenginim oldukça. Ve oldukça zengin arkadaşlarım var.
Bende fakirim ve oldukça fakir arkadaşlarım var : (
Zenginliğin nesini merak ediyorsun?
Yok be zenginlik istemiyorum ben halimden memnunum gereksiz para denen şey ben bu uygulamada bu kadar zengin beklemiyordum
Böyle dediğin müddetçe para seni bulmaz zaten. İstemediğin için bu bir.. İkincisi zenginlik uygulama seçmez her yere girer bu iki. Bazıları zenginim diye sallıyor sanıyor olabilirsin ama emin ol gerçekten oldukça zengin insanlar var kendimden biliyorum bu da üç. Ve bence zenginlik istemelisin para denen şey; ne yazıkki her türlü kapıyı açıyor bu da dört..
şu an parayı önüme ser ben gene mutlu olamam para ne ki hayatım böyle iken : )
Zenginlik çok geniş bi tanım sana göre bir insanın zengin olması için aylık kaç bin kazanması lazım?
Bu kız 1.5 senedir burada hep aynı hikaye ya seni zengin ne yapsın be okdar güzel varken
Lannn ben ne zengin istiyecem şu an acun gelse al abicim sana servetimi vereyim mutlu ol dese sorunlar yüzünden gene mutlu olamam bu para işi boş iş sağlık önemli
Yav he he oyuzden zengin peşindesin değil mi ama seni almazlar Zengin olana kız çok
Zengin peşinde değilim öyle olsam yurt dışında olan bana evlenme teklifi eden kişinin teklifini kabul ederdim paraya koşmuyorum istesem her türlü paraya sahip olurum bir eşe ihtiyaç duymadan ama benim hayatımda para zadece ufak tefek ihtiyaç bir paranın bana vereceği şey beni bu halimden çıkaramaz hatta daha berbat eder
Belli belli soru sormandan belli tabiki Zengin var kaç bin insan var burada Zengin fakir gibi gözüken de var
Oooo, burada herkes ceo.
Ben değilim : (
Vardır illa ki niye olmasın yani.
Ben herkesi kendim gibi Fas fakir sanıyorum galiba
Zenginden kastın ney mesela
Parası olan 😂
Orduda bi ev İstanbul'da bi ev sonra İstanbul'da bir arsa orduda fındık bahçeleri felan sayılırmı
Tabiki fındıkta ne kadar para var sen biliyormusun tabi biliyorsun fındıkçısın fındıkçısın denince aklıma geldi e benim dedem zengin teyzemde zengin diğer teyzemde zengin halamında alman kocası var oda zengin lan benim etrafım zaten zengin dolu bi ben fakirim
Olsun be cslıs seninde olır
Yok ya umrumda değil zenginlik benim soru meraktan herkes koca arıyom sanmış
Ama arıyorsun yaşan yok
Arasam gizli sormam bu 1 resim koyarım bu 2 rahatsız olursunuz diye isterseniz gizli yorum paın demem bu 3 ben bu kadar detaylı insanları rahatsız etmeyeyim diye düşünürken insanlar neden hakkımda kötü şeyler söylüyor
Arıyorsun derken kankaaa neyse boş ver ber
10 milyon kadar
Aile mi kendin mi hem ben fakirim 10 milyon çok ama çok mu kaç bin oluyor ben 999 bin e kadar biliyorum
Kendim
Daha çok olsun inşallah
Amin
Yok yalan hepsi
Oladabilir olmayada bilir
Zenginlik anlayasin ne mesela
şu an para
Kaç para mesela demek istedim kaç parası olan zengin ya da nekadar maaş alan zengin swnin ixin
Bilmem bana göre ablam zengin ayda 11 bin maaş alıyor ayda 100 TL alan ben için fazla zengin
Bunun daha fazlasına ağzım açık bakarım
İyi ozman ben zenginmisim merhaba
Merhabaaa 😂
Var :) merhaba
Fak fakirim 😂 bana da merhaba de
yok be anam garibanız
Merhaba:)
Merhaba
Konuşalım mı biraz
Ne konuşacağız ki
Lahmacun hakkında olabilir
Ooo severiz
O zaman konuşalım:)
Ama lahmacun önemli dışarıdakini sevmiyorum yağı donmuş oluyor vs vs olmuyor evde yapıcaksın daha domatesli olacak böyle incecik açacaksın bide salataya bol limonla sar off gece gece ağzım sulandı be
Naısl olacak o
Bekliyorum
Bekleme burada yorumlarda da istişare yapabiliriz ama ben kuş başlı pide daha çok seviyorum et severim
O zaman kavurmalı kaşarlı olsun
Yo domatesli
Hayır ya yakışmıyor
Hihh sen ağzının tadını bilmiyorsunnn
Hiçte bile ben bir gurmeyim küçük hanım
Aha burada 2 çift lafım var hangi insanın ağız tadı bir Hı hı hı sen sırf inciğinin cıncığının tadını alıyorsun diye benim domates sevmem yanlış mı he he he söyle He he he
Hanım hanım ben domates sevmiyorum demedim domates güzel ama pideye uymuyor 😑😑😑
Hayır pideye çok ta güzel uyuyor kuşbaşılıya ama sadece kıymalıya değil başkasına değil sadece o kuşbaşılıya sanki tencerede pişen domatesli et tadı vermeli üf üf üf yemek hassas noktam olabilir
Benim Hassas noktam asıl ama sen anlamıyorsun yemekten
Hayır hayır hayır bu hakaret
Nasıl böyle dersin ben çok seçiciyim dir tat konusunda
Hiçte bile ben bu işi çok iyi biliyorum küçük hanım
Ya sen ve ben bir miyiz her insanın damak tadı farklı tamam işine saygım sonsuz ama benimde farklı şeyleri lezzetli bulmaya hakkım var
Bence sen benimle takıl İstanbul da lezzet şov yapayım sana
Yok ya ben kim İstanbul kim en son ağlayarak istanbuldan dönmüştüm hem dışarıda hiçbir lezzet evdekileri tutmaz
Önce söyle bakalım kim üzdü seni
Okul gezisi idi ya 3 yıl falan oldu unuttum bile skdkkdks
😂😂😂😂 deli kız:) bende yaşamak istemiyorum burada ama iş maalesef burada
Hayat şartları be abii
Hadi ben uyumaya kaçar iyi geceler tatlı rüyalar kovalasın seni yemeklerrr
maalesef öyle ama mağaza açarsam şehir dışında da açıp gideceğim
Merhaba
Merhabaaa
Nasılsın
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Rica ederim bende iyiyim çok şükür
Evet var