2020 2021 yılında halving dönemine girmişti ve çok büyük yükselişler yaşadı 2024 2025 yılında tekrardan halving dönemi yaşanacak sizce yatırım yapılır mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben bi daha aynı şekilde bi boğa sezonu yaşayacağımızı sanmıyorum. fed hala faiz arttırma peşinde, bi çok ülkenin ekonmosi iyi değil bizimkini sayma zaten. Şimdi ellerinde bi de 40.000 adet btc var 2020 2021 gibi covid diye bi hastalık yok yani çok zor. millet covid dönemi aldığı paraları hep btc ye yatırıyordu, şimdi dolara yatırıyor. Bu yüzden halivng falan bana hikaye geliyor bakalım nolcak
2012 ve 2016 da Fed diye bir şey yoktu ozamanlar da halving yaşandı bence ileride btc patlicak ama şu an için erken düşünüyorum ve bana göre tamamen hep döngü içinde tekrardan yükselişler olucagina inanıyorum ki ABD de bankaların batması bile btc nin işine geliyor
eskiden haftasonu düşüş, hafta içi yükseliş görürdük çünkü çin alıyordu bankalar alıyordu şimdi öyle değil. Bankalar eskisi gibi btc ile uğraşmadığı için, bankaların kapalı olduğu günler btc biraz soluklanma yaşıyor. DXY diye bir şey hep vardı, muhtemelen bizden sonrada olacak ve tarihinin güçlenmesini yaşayıp piyasayı silkip atıyor. Ne btc bıraktı ne altını. Dolar bu kadar güçlüyken bu kadar faiz veriyorken kimse gidip hemen hemen her şeyden nem kapan btc ye para yatırmaz. bizde ki gibi parasını faize atan adamın parası faizdeyken erimiyor
Tamam bende ondan bahsediyorum işte ABD resesyona girdi az çok kendileri de söyledi faizleri çok yüksekte öyle ya da böyle para basmaya tekrardan baslicak ve tekrardan yüksek yaşanacağını düşünüyorum bende
abd resesyona girerse btc'nin adını unut sen :d
ABD verilerine hiç bakmadın herhalde btc 27k da duruyor. d
olm bi saçmalama ya hangi mall abd resesyona girdi diyor? :d ben 7/24 margin işlem yapıyorum şu an bile açık neyine bakayım :d slak saçma twitter fenoların gazına gelemeyin. ABD resesyona girsin btc'nin selasını okurlar
Hiç bir fenomi takip etmiyorum ben marjin işlemi açmam eskiden uğraşıyordum fakat şu an sadece dolar ortalamami düşürüp mal topluyorum. d ve bu kadar yükselip hakaret etmene gerek yok ikimizde aynı bokun içinde para kazanmaya çalışıyoruz
Yellen, dün gerçekleştirilen Amerika Bağımsız Topluluk Bankacıları (ICBA) 2023 Sermaye Zirvesi etkinliğinde, bölgesel bankacılık sistemindeki son gelişmeler ve ülkede devam eden borç tavanı krizine ilişkin konuştu.
Yellen, ABD’de kamu borcunun temerrüde düşmesi durumunda milyonlarca Amerikalıyı gelir ödemelerinden mahrum bırakacak ve birçok Amerikalının işini kaybetmesine neden olabilecek bir resesyonun tetiklenebileceğini belirtti.
piyasayı regüle ediyo o karı :d zaten en büyük btc düşmanı :d valla umarım btc yükselir ben pek umutlu değilim. Eğer spottan mal topluyor olsam 25.800 e kadar toplardım. 25.800 altı 4 saatlik mum kapapatışlarına göre stop olurdum. İlk tp noktamda 28K olurdu eğer 28K üstüne kapanış görsem 33 34K civarına kadar tutardım sonrada komple vedalaşırdım. Böyle bi ihtimal yapmaları çok olası o alltaki fitili doldurmadan kimseye bişe yedirmezler gibi geliyo :d
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!