Nisan sonunda bayinin birine araç için kapora verdim. Sözde fatura kesilip Mayıs başında teslim olacaktı. Ben tüm parayı yatırdım. Şimdi benden 40 bin daha istediler (fiyat arttı diyerek) Üstelik aracın teslim tarihide Mayıs sonu oldu.
Ya paramı geri çekicem ya da seve seve ödemeyi yapıcam. Avukat arkadaslarımız var 5 10 tane suç bu vs diyor ama dava etsek ne olacak? Bizim ülkede mahkemeye git gel sonunda suçlu bile çıkabiliriz.
Tüm parayı seçimden önce çekersek dolar veya altına yatırcaz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hem avukat arkadaşların var hem de suç diyorlar.. sen tutmuş bizim ülke falan filan zırvalıyorsun.. Kazık yemeyi seviyorsan kafana göre devam et..
Koç holding karsısında kazanabilecek miyiz cidden?
Kazanırsın... Ya da kaporayı geri al..
Knk ne kaporası tüm param orada simdi konuştuk 20 bine düşürdüler simdi 20 bin alcaz
20 bin vercez alcaz napalım kesinmis bu sefer
Bak şimdi... Sen ilk defa karşılaşıyorsun.. Biz ise defalarca bu olayı yaşadık... Kapora verirsin... Sana araç fiyatı vermezler... Çünkü araç fiyatı ödeme günündeki döviz kuruna göre belirlenir... Cayma ve kaporayı dilediğin zaman geri alma hakkın var. Bunu da sana baştan söylerler.. Ancak senden araç teslim edilmeden ayrıca para isteyemezler...
Benim anladığım, şu an senin aracın hazır ve teslimini özellikle Mayıs sonuna bırakıyorlar.. Çünkü seçim sonrası döviz kuru fırlayacak ve bunu biliyorlar... Yani döviz kurundaki artış kadar haksız kazanç elde edecekler.
İkinci alternatifin, aracı teslim alırken gümrükten giriş tarihini bak ve o günkü kurdan ödeme yap... Tabi satıcının bunu kabul etmek isteyeceğini sanmıyorum...
Özetle nazikçe dolandırılıyorsun.
Bir sürü bayi ile konuştum hepsi dolandırıcı knk zaten ben bugün direk forda şikayet etmiştim bölge müdürü girmiş araya aradılar bizi illa gelin çayımızı için diyorlar yarın gitcez büyük ihtimal biraz korktu gözleri ve araç teslim edilecek ayrıca yemin vs ettiler ve bu sefer parayı araba gelince vercem kesin. Kasko parasıyla birlikte ödeyeceğim
Yani çözdük sayılır sorunu dediğin gibi kimden ne koparırsak kafasıyla bir şeyler denediler ama çok sonuç alamadılar
Parayı zaten gel anında verelim diyolar canlarına sefa baskasına daha pahalıya satacaklar ama ben altındaki paramı bozdum attım eğer hal altınds bekleseydi bir sürü karım vardı zarardayım zaten Şu an onu vs söyleyince caydılar üstelik 4 güb önce ticaret bakanlığı bir şey yayınlamıs eğer zıtlasaydım onunla birlikte dava edecektim bana şu an fiyat listesinin üstünde satıyorlar
Yine de son dakikada bir çakallık yapabilirler... Hiç geri adım atma.. Reis böyle şeylere çok kızar... Hemen şikayet et, kıçlarından kan alır. :D
Reis kim ya ülkede düzen sıfır valla
Hiçbir kuruma güven yok. Otokoç güvenilir dedik yapmaz bir şey dedik yaptıklarına bak
Sorun sende... Güvendiğin dağlara kar yağmış haberin yok... Otokoç güvenilir olsa muhalefet Koç Holding i desteklemezdi... :D
Ne alaka ya tüm bayiler böyle liste fiyatı 600 olan i20 850 diyolar. Ayrıca hükümet denetlese kimse böyle at koşturamaz. Hatta 4 gün önce ticaret bakanı KKnin lafından dolayı yönetmelik çıkardı. Ben partizan değilim umrumda değil ülkenin durumuna bakarım. Chp oy atçam ama iktidar olsa ona da muhalefet olurum. İktidarda olan kimseyi desteklemiyorum
Milletin aklı çakallığa çalışıyor. Denetliyor, yasa çıkarıyor ama yine bi çakallığını buluyorlar..
Bulmamalı kanunda açık olursa ve sert olursa olmaz ama kendi koydukları kuralları kendileri çiğniyolar başta. Kimse babamın oğlu değil vallla en ufak kurumda bu ahlaksızlık var benim iş yerim bir kamu kurumu neler neler dönüyor. Bunu A B C partisi diye söylemiyorum her partide var
Haklısın ancak CHP gelince daha çok olacak.. çünkü yılların açlığı var.. Örnek İstanbul belediyesi.. Hiçbir şey yapmadan boğazına kadar borçlandırdılar belediyeyi.
Ben öyle düsünmüyorum şu an İstanbul'da yasıyorum eskiden sürekli gel git yapardım hiç farkı yok bence iyi veya kötü bir şey olmamıs aynı İstanbul . Ankara için öyle diyemem ama 24 yıl yaşadım o kadar cok değişim var ki Ankara'da şehir canlandı ama mansur yavası eskiden beri biliyorum çok kral adam adaylığını koymadan öncede tanıyordum. Onun dışında samsun akpde mesela 3 ay yaşadım çok kötü o potansiyele rağmen asla gelişmemiş.
Mansur yavas aday olsa erdoğan kaybederdi benim çevrem koyu akpli hep ve yüksek brokratlar var içinde çoğu gizlide olsa mansura basardı
Yaşadığım ve bildiğim yerlerden bahsediyorsun... Bilmesem sana inanırdım ama külliyen yalan söylüyorsun.