Babamın bana çok büyük zarar vermesinden korkuyorum ne yapmalıyım?

Çocukluğum ihmalkar geçti. Annem ile babam çok uzun zaman önce boşandılar ve annemi geçen yıl trajik bir şekilde kaybettim. Çok geçmeden babamla ilgili şok edici durumlar yaşadım. Bu yüzden neredeyse travmatize biri oldum. (Babam sadece annemle değil benimle de boşanmıştı hiçbir zaman babalık görevini yapmadı) Annem öldükten sonra babam bu kez belki beni sever, babalığını yapar sandım ama meğer para için geri dönmüş ve elimdeki tüm mal varlıklarımı benden almak istedi. Ben de reddedince bana saldırmaya çalıştı. Annemden bana kalan bir ev var ve bu evde bir kiracı yaşıyor, kira parasını ise babam alıyormuş. Bu kira parasını ben almak istiyorum. Ama babam cinayet işleyebilecek kadar sinirli, şiddete meyilli ve paragöz birisi olduğu için çok korkuyorum. Çünkü çocukken çok fazla kez anneme karşı yaralamaya, cinayete teşebbüs ettiğini gördüm. Bu 21. yaşımda üniversite öğrencisiyim hem haciz hem de borçlarla mücadele ediyorum, psikolojik sıkıntımdan derslerimle hiç ilgilenemiyorum. Böylesine kötü bir babam olduğu için aşırı üzgünüm. Ne yapmalıyım? Bu ihtimale rağmen kendi hakkım için kendimi savunmalı ve mücadele etmeli miyim?

Babamın bana çok büyük zarar vermesinden korkuyorum ne yapmalıyım?