çok miktar oyun alırken bile düşünüyorum artık bu gidişle oyun alamayacağım çok üzücü markete giriş 100 çıkış 500 tl olmuş buradan bütün akplileri sert silkeyim diyorum ve offline oluyorum ok
Net bir hesap yapmadim ama 2023 yili kredi kart ekstre odemem 6-8 bin tl arasinda. Yani ortalama olarak 8-10 bin tl arasi harcama yapiyorumdur. Ortada birsey var mı elle tutulacak oda yok bu para nere gidiyor bende anlamiyorum 🤔
7-8 bin civarı. Artı bir de evlilik birikimi için de para ayırıyorum toplam 10 bin gidiyor. 11,5 bin TL maaş alıyorum. Kendime sadece 500-600 lira ayırabiliyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
çok miktar oyun alırken bile düşünüyorum artık bu gidişle oyun alamayacağım çok üzücü markete giriş 100 çıkış 500 tl olmuş buradan bütün akplileri sert silkeyim diyorum ve offline oluyorum ok
Bitmişsin
soyleymis
Net bir hesap yapmadim ama 2023 yili kredi kart ekstre odemem 6-8 bin tl arasinda. Yani ortalama olarak 8-10 bin tl arasi harcama yapiyorumdur.
Ortada birsey var mı elle tutulacak oda yok bu para nere gidiyor bende anlamiyorum 🤔
7-8 bin civarı. Artı bir de evlilik birikimi için de para ayırıyorum toplam 10 bin gidiyor. 11,5 bin TL maaş alıyorum. Kendime sadece 500-600 lira ayırabiliyorum.
Aracım için bin lira, kredi kartlarıma da üç dört bin lira.
Bu ay ipin ucu kaçtı
Bir dahaki ay kemer sikicaz
Çok harcıyorum, hesabını tutmadım.
Şahsi mi iş dahil mi?
Bu ay 10.000'di.
60bin kredi kartından 20bin kaldı :D
Bu durumda göre değişiyor bende
7 tl
Ahmet herkes zengin ölsek mi ne
Beni toprağa fide olarak diksinler kalan yaşamimi ağaç olarak geçiricem
hesaplamadım
Bu ay çok