Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
burada garsonlara saatlik az ücret veriyorlar ama tiplerden iyi para kazanıyorlar. 10-12 dolar anca veriyorlardır, ortalama 5 dolar da tip kazansan saatliğin 15-17 dolara falan gelir muhtemelen. Ama yani green cardla gelip garsonluk yapmak da ne bileyim saçmalık :D
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Green cardla gelip ne is yapabiliriz. Aklima baska birsey gelmedi. Çocukluk hayalim amerikada universite okumak. Sifirdan bi hayata baslayip hem okuyup hem calisabilirmiyim bilmiyorum. Bu hayali ilk 13 yasinda kurmustum
Doordash, uber gibi şeyler yapsan daha çok kazanırsın hemde kendinin patronu olursun. Genelde gelenler ilk olarak geçimini sağlamak için bu işleri yapıyorlar ki çok mantıklı. Daha sonra düzenini kurunca bir college falan bulur okuyup meslek edinirsin
Türk ehliyetin olsa da zaten burada bir zaman sonra alman gerekir. Eyalete göre değişiyor ama genelde 6 ay kadar geçerli türk ehliyetin, sonrasında mutlaka buranın ehliyeti gerekli. Doordash ve uber eats aynı mantık, yemek dağıtımı. Bizdeki yemek sepeti gibi yani. Uber ise bildiğimiz uber. Ama iyi para var, tamamen oradan geçimini sağlayan çok kişi var
Internetten arastirdim genelde erkekler yapiyor sanki bu isi. Doordash mantikli gibi geldi ama ehliyet almak cok zor. Omrumde 1 kez bile surucu koltuguna oturmadim oyle soyliyeyim
Burada erkek kadın işi ayrımı yok :) otobus soforleri genellikle kadın, tır kullanan kadınlar var. Herkes her işi yapıyor. Ehliyet almak zor değil, ama araba kullanmayı bilmen gerekiyor. Tavsiyem eğer geleceksen türkiyede öğren. Çünkü burada ehliyet için başvuru yapıyorsun ve direkt yazılı sınav ardından sürüş sınavı oluyor. Bizdeki gibi kurs mantığı yok önce öğretelim sonra sınava alalım gibi. Onlar ekstra ve çok pahalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
burada garsonlara saatlik az ücret veriyorlar ama tiplerden iyi para kazanıyorlar. 10-12 dolar anca veriyorlardır, ortalama 5 dolar da tip kazansan saatliğin 15-17 dolara falan gelir muhtemelen. Ama yani green cardla gelip garsonluk yapmak da ne bileyim saçmalık :D
Green cardla gelip ne is yapabiliriz. Aklima baska birsey gelmedi. Çocukluk hayalim amerikada universite okumak. Sifirdan bi hayata baslayip hem okuyup hem calisabilirmiyim bilmiyorum. Bu hayali ilk 13 yasinda kurmustum
Doordash, uber gibi şeyler yapsan daha çok kazanırsın hemde kendinin patronu olursun. Genelde gelenler ilk olarak geçimini sağlamak için bu işleri yapıyorlar ki çok mantıklı. Daha sonra düzenini kurunca bir college falan bulur okuyup meslek edinirsin
Ehliyetim yok maalesef ama alinir. Doordash ne demekti tam olarak
Türk ehliyetin olsa da zaten burada bir zaman sonra alman gerekir. Eyalete göre değişiyor ama genelde 6 ay kadar geçerli türk ehliyetin, sonrasında mutlaka buranın ehliyeti gerekli. Doordash ve uber eats aynı mantık, yemek dağıtımı. Bizdeki yemek sepeti gibi yani. Uber ise bildiğimiz uber. Ama iyi para var, tamamen oradan geçimini sağlayan çok kişi var
Internetten arastirdim genelde erkekler yapiyor sanki bu isi. Doordash mantikli gibi geldi ama ehliyet almak cok zor. Omrumde 1 kez bile surucu koltuguna oturmadim oyle soyliyeyim
Burada erkek kadın işi ayrımı yok :) otobus soforleri genellikle kadın, tır kullanan kadınlar var. Herkes her işi yapıyor. Ehliyet almak zor değil, ama araba kullanmayı bilmen gerekiyor. Tavsiyem eğer geleceksen türkiyede öğren. Çünkü burada ehliyet için başvuru yapıyorsun ve direkt yazılı sınav ardından sürüş sınavı oluyor. Bizdeki gibi kurs mantığı yok önce öğretelim sonra sınava alalım gibi. Onlar ekstra ve çok pahalı.
Burdada 15 20 BİM lira arasi cok pahali
Bin yazacaktim 😅
Ayda 8500 tl alırlar.
Turkiyeyi sormuyorum amerika usa yani
Tamam orada da bunu alırlar ne alcaklar başka
1000 dolar bile 20 bin lira yapiyor, orada kimse 1000 dolardan asagi calismadigina gore?
Yav sen git önce uçak biletini al. Amerikaya gidecekmiş
Green card bana çıkacak hissediyorum 😂
https://www.youtube.com/watch?v=z8qC-aZ5XcY
Ne dalga geciyorsun ya, gecen sene arkadasima çıktı gitmedi keyfine. Ayrica bi ucak bileti max 15 16 bin lira odenmeyecek bi para degil 😂😂😂😂😂
Aynen canım :D Bana da çıksa da ben de gitmesem keyfine