Paranızı neye düşünmeden paranız azda olsa mutlaka verirsiniz?
Ben hem kış hem yaz tatiline istersem borca giriyim az bir param olsun gerekirse bir yıl borca girer genede giderim.
Paranızı neye düşünmeden paranız azda olsa mutlaka verirsiniz?
Ben hem kış hem yaz tatiline istersem borca giriyim az bir param olsun gerekirse bir yıl borca girer genede giderim.
İyilik İyilik İyilik için
Bir yürekte bir kalpte
Bir duanın içinde olmak bir insana dokunmak çok güzel
Ruhi Su Usta, İnsan olmak suçu suçların en güzeli en özeli en kıymetlisi olmalı Ve insan yaşamı boyunca bu suçu işlemeli diyordu bir sözünde Fransız Yazar Voltren, insan dünyada yapamadığı tüm iyiliklerden sorumludur demişti. Rahmetli Recep Yazicioglu Gidemedigin yer dokunamadığın insan senin değildir demişti ve yine Rahmetli Tayfun Talipoglu usta bu ülkede ulaşmak için insana gerek yok cok zaman ya da paraya yürekler açık is yola çıkmakta siarinin yaşayan bir temsilcisi olmaya 45. yildir naçizane olarak çalışıyorum
Pir Sultan Abdal in dediği gibi Ahirette dal odun yoktur herkes harini burdan götürür
Har dediği ateş ve odun yani senin yaptığın iyilik ve güzellik
Ayrıca Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır işte benim iyiliğim
Herkese yüreğinde ki iyilik kadar güzel bir hayat diliyorum saygılar sevgiler sunuyorum
Teşekkürler sagolun onure ettiniz
Cevap
8Cevap
Bazen biriyle harcamak gerekiyor neye verildiği önemsiz
İhtiyaç sahibi birini görürsem hiç düşünmeden veririm
evde kalacak kız türü
Hahahhaa niye be
Soru bankasına, abur cubura
Giyime özellikle iç giyime mutlaka alırım
Kitaba. Varımı yoğumu veririm.
Sevgikim için
Giyim ve yiyeceğe
Yiyeceğe mecbur verilmiyor mu zaten?
Yiyecek derken anans 8stersen anans alirim ejdermeyvesi istersem gider alir yerim. Canim şirdan mı cekti para dusunmem yemekte istedigimi alirim
Onu bende veririm avakado ananas. Ama şöyle evden yerim. Dışarıdan yemiyom fazla
Ben daha gecen iskender canim cekti gittim 8yi bir markaya yedim... kunefe canik cekti gittim yedim.. daha dün pizze çekti gittim yerinde yedim
Sen dışarıdan yersin canın çekerse ben çok gidiyo diye evden yerim sürekli. Anladım.
Sağlık.. Geriye kalan her şeyde düşünürüm.
İlaç.
Sagliğim icin
Abur cubur
Alışveriş
Yemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?