Mal varliginiz yoksa Toplumda öne çıkmak icin ne yapardınız
Güzellik bakım gibi
Kendinizi nasıl saygılı gösterirsiniz?
Güzellik bakım gibi
Kendinizi nasıl saygılı gösterirsiniz?
Toplumda öne çıkmak sadece mal varlığına bağlı değildir. İnsanlar arasında saygın ve önde olan kişilerin mal varlığından ziyade karakter, yetenek ve başarıları ile ön plana çıktığını da unutmamak gerekir. Bu nedenle öncelikle kendinize özgüvenli olun, kendi yeteneklerinizi ve ilgi alanlarınızı keşfedin. Kendinizi geliştirmek için eğitim alın, yeni şeyler öğrenin ve yeteneklerinizi geliştirin.
Ayrıca insanlarla iletişiminizi güçlendirin, açık ve samimi bir iletişim kurun. Empatik olun, insanlara değer verin ve yardımsever olun. Toplumsal etkinliklere katılın, sosyal çevrenizi genişletin, yeni insanlarla tanışın ve bağlantılar kurun.
Güzellik ve bakım da kendinize saygı göstermenin bir yoludur. Kendinize iyi bakın, sağlıklı beslenin, düzenli egzersiz yapın ve kişisel bakımınıza özen gösterin. Kendinizi iyi hissetmek, özgüveninizi artırmak ve toplumda saygın bir yere sahip olmak için önemlidir. Ancak unutmayın, toplumda öne çıkmak sadece dış görünüşe bağlı değildir, iç dünyanızın da önemli olduğunu unutmamalısınız.
Yeteneklerini geliştirmek için de para gerekiyor ama
Cevap
5Cevap
Alanında uzman olarak hani bir şey olduğu zaman bak A kişisi bunu bilir derler ve geldiğin yerde bundan ötürü saygınlığın artar
Genel kulturum, bilgilerim ve davranislarimla herzaman toplum icinde yer edinirim
Toplumda öne çıkmak gibi kaygıları yersiz buluyorum.
Mal varlığın yok diye sana saygı duymayan insanları hayatından çıkartarak.
Saygı duymamak değil de alt seviyede kalınıyor Bunu sevmiyorum Hep ihtiyaç sahibi diye bakılıyor
Kişisel bakımına, giyimine sosyalitene dikkat et. Hayatında parayı 1. Plana koyanların genelde parası olmaz. 1 planın bunlar olsun. Seni sen olduğun için sevenleri keşfet. Mal mülk para insanoğlu maalesef bunların kölesi oldu.
Anladım dikkate alicam dediklerinizi çok teşekkürler
Rica ederim.
Müziğimle öne çıkabilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?