İlk başta saçma gelebilir evdekiler de biraz kızdı ama başka şansım yok. Kendim de köklü bir değişiklik yapmak istiyorum. Yani saçlarım, burnum, dudaklarımvve tarzım falan
Birde esmer olmak istiyorum. Öyle çok esmer değil çikolata gibi. Eski sevgilim şu an nişanlı büyük bir ihtimalle ben bu değişikliği yapana kadar evlenir. Ama olsun bana duygusal fiziksel çok Zarar verdi o. Onun istediği gibi esmer zayıf moda dergilerinden fırlamış gibi bir kız olursam bana yaptıklarının hıncını alabilirim. Çok kırdı beni ama bu mümkün müdür?
Birde esmer olmak istiyorum. Öyle çok esmer değil çikolata gibi. Eski sevgilim şu an nişanlı büyük bir ihtimalle ben bu değişikliği yapana kadar evlenir. Ama olsun bana duygusal fiziksel çok Zarar verdi o. Onun istediği gibi esmer zayıf moda dergilerinden fırlamış gibi bir kız olursam bana yaptıklarının hıncını alabilirim. Çok kırdı beni ama bu mümkün müdür?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence gerek yok sana kötü davranana sen niye deger veriyorsun birak o deger versin sen dogal bubhalinle daha iyisin degerlisin senin yerinde olsam eskibsevgilisini bulur herseyi anlatirim ona en büyük aci bu olur
Bulamıyorum ki nerden bulayım kızı
Yazsan bana ozelden bi KS lutfen yazdigimi kaldirma
Böbreğini satınca zaten yeterince değişeceksin
Ya yüzle böbrek ne alaka
Tek böbrekle ne kadar sağlıklı yaşayacaksın?
Bunu ben de düşündüm de olmaz ya sırf beni beğensinler diye kendime yapmam bunu...
Benzer olaylar başıma geldi yapma sakın kimse için değişme değil böbrek
Ama beni çok kırdı üzdü onun yüzünden hiç arkadaşım kalmadı.
Ben hala çok özlüyorum ama elimden hiçbir şey gelmiyor. Sende başkalarına şans ver. En doğrusu bu
bi erkek icin kendini degistirme bence, hele senden ayrilmissa.. sana zarari olur yarari degil. onun ideallerine degil kendi ideallerine odaklan
Ama beni çok kırdı duygularımla oynadı
canım mısın sağlığın olmayınca ne işe yarıyacak sürekli ağrı sızıdan belki yürüyemiyecek hale geliceksin belki diğer böbreğin dayanamayacak
Diğeri sağlam ikiside sağlam bir tane bana yeter
öyle olmuyor işte öyle kolay değil yaş ilerledikçe anlarsın değerini
Bence konuşmaya ve bir uzmana ihtiyacın var
Hayır estetik doktoruna ve dahiliye ihtiyacım var
Tek böbrekle nasıl yaşayacaksın. Sen şaka zannediyorsun heralde. Gerçekten sen İstanbul ya da İzmir'deyse. bir uzman tavsiye edeyim.
Bursadayim iyide fazla var zaten iki tane fazla değil mi
Bilmiyorsun. Çok yakın arkadaşımın ailesinde ve kendisine vardı. Hatta kardeşi böbrekleri yüzünden öldü. Bursa yakınmış. Arkadaş tek böbrekle evlenmiyor bile. Gerçekten ben bir uzman tavsiye edeyim.
Allah yardımcın olsun muhterem
Neden
İhtiyacın var
Sonra böbrek iflas eder tahtalı köy 😂
Benim sevgilim ol ben yardimci olurum
Piyasası çok ucuz böbreğin değmiyor satmaya
İnternette çok daha iyi fırsatlar var en basiti coinler biraz sermayen varsa bı kaç yıla iyi kazanırsın😉
Böbrek alan kimse yok
kaç para ulan bi böbrek
İnternetten kazan ayda 15 20
bence rahmini sat ureme :d
Only fans aç kazan
Saçmalama be abla
Mümkün
Burnunu devlette yaptır iyi doktorlar var. Ve zayıflamayı da kendin yap. Çalış tarzınıda değiştir biraz para ile
O zaman onun tanımadığı biri olmam ki beni yine tanır.
Saçını da boyat kaşını da. Uzun süre ona hiçbi yerden gözükme. Öyle bi değişirsinki. Tenin hangi renk şu an
Açık kumral
Ten rengin güzel bozma bence saçına her renk gider
O esmer seviyor ama
O seviyor diye değil. Erkeklerin ne puk sevdiği belli olmaz kim güzelse ona bakar. Sen güzel görünmeye odaklan ilk. Sonra esmer olup olmamaya karar verirsin. Ben de esmerlikten kurtulmaya çalışıyorum zar zor biraz kurtuldum döktüğüm paranın hesabı yok