Benim şu an min 5 K var Ve son 7 ayda iş kurdum 20 k para gitti şu an iflas eşiğindeyim E ticaret le uğraşıyor um Devlet sağolsun Kargo fiyatlarına zam geldi Benzin e zam Mazota zam
Karşıdaki kişinin ve sizin ödeme durumunuza göre değişir ama normal şartlara göre ödenebilir haliniz varsa ve karşı tarafın durumu iyiyse gayet normal bir borç denilebilir..
Nereye ve niye olduguna bagli. Ki ben mahalle marketine 10.000 lira borc yapmis insanlar biliyorum borclu olmamak gerek mumkunse. Lux yasamayin temel yasam harici her sey bana gore luxtur bu arada.
Çok diyenler %70 uygulamanın %70'i Fukara%30'u ele açık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Gençler korkmayın korkularla yaşanmıyor 2000 tl büyük bir borç değil, benim tam 4 sene önce tam 200.000 TL borcum vardı şu anda ben ve ofis çalışanlarımın aylık yakıt masrafım o kadar tutuyor
50binden fazla borcum var asla çok değil. Ve ne zaman halledecek gibi olsam saçma sapan tekliflerle geliyorlar. Şunu yap hiç geri ödeme gibi. O yüzden şükret haline. Insanlardan midem bulandı artık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Miktar olarak büyük ama alım gücünü sorgulamak gerekirse evet o da büyükmüş. Netice olarak bir market parası.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Bu kişiden kişiye değişen bir durum kimine göre büyük para kimisine ise çok küçük para ama ihtiyacı olan için iyi para...
10 bin borç verdim bakalım 1 haftaya alcam günü yaklaştı 👍🏻
@Kinyas22 Umarım sorunsuz alırsınız ya...
Hayır çok değil bence
Çok büyük bir rakam değil bence. Ama bunu genelleme yapmayalım yine de.
Benim şu an min 5 K var
Ve son 7 ayda iş kurdum
20 k para gitti
şu an iflas eşiğindeyim
E ticaret le uğraşıyor um
Devlet sağolsun
Kargo fiyatlarına zam geldi
Benzin e zam
Mazota zam
Karşıdaki kişinin ve sizin ödeme durumunuza göre değişir ama normal şartlara göre ödenebilir haliniz varsa ve karşı tarafın durumu iyiyse gayet normal bir borç denilebilir..
Evet, hükümetten hayatımın mumunu söndürmesini isterdim. Asgari ücretin tam anlamıyla 1/5'idir.
Hayır arkadaşımdan 7.000₺ aldım ani gerekti ailemden istemedim geri öderim dedim almadı bile. Dediğiniz para 130 dolarcık bir şey. Para denmez
benim icin degil. aylik giderim zaten 15 20 yi cok rahat buluyodur. . bu kimin odicegine bagli. ogrenci issiz vs icin tabiki coktur.
Bu insanın geliriyle doğru orantılıdır ve tartışma konusu değildir bence. Kimi insanın gururu olan şeyler kimi insanın ezilmesine neden olur.
hayır günümüzde çok fazla bi para değil artık
Nereye ve niye olduguna bagli. Ki ben mahalle marketine 10.000 lira borc yapmis insanlar biliyorum borclu olmamak gerek mumkunse. Lux yasamayin temel yasam harici her sey bana gore luxtur bu arada.
Net 🤌
Sadece 13-4 kredi kartı borcum var 2.000 borç sayılmaz
Şu anki durumda 2000 liranın herhangi bir değeri yok ki.
burada önemli olan şey senin gelirin. Bana göre azdır sana göre çok...
Borç yiğidin kamçısıdır ama burada ki önemli mesele borç vereceğin kişi olur
#Mirliva
Ugh ben borçlardan sonsuz sınırsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Çok diyenler %70 uygulamanın %70'i Fukara%30'u ele açık
Gençler korkmayın korkularla yaşanmıyor 2000 tl büyük bir borç değil, benim tam 4 sene önce tam 200.000 TL borcum vardı şu anda ben ve ofis çalışanlarımın aylık yakıt masrafım o kadar tutuyor
Günümüzde şartlarında 2 bin TL ne ki ya çok az para artık o rakamlar
Bana göre hayır özellikle bu ekonomide ama işte kişiye göre değişir
Saçmalama be keşke iki bin tl borcum olsa benim 50 bin var borcum yok diyorum
Senin az gördüğün onun için çok paradır. Herkesin durumu aynı olmuyor açıkçası..
50binden fazla borcum var asla çok değil. Ve ne zaman halledecek gibi olsam saçma sapan tekliflerle geliyorlar. Şunu yap hiç geri ödeme gibi. O yüzden şükret haline. Insanlardan midem bulandı artık.
Miktar olarak büyük ama alım gücünü sorgulamak gerekirse evet o da büyükmüş. Netice olarak bir market parası.
yanlışlıkla evete bastım ama bu devirde 2000 tl azında azı. benim 6000 küsür borç var az olarak sayıyorum milletin 100 küsür bin borcunu görünce.
Şu devirde çok değil ama olmayana çok elbette..
2000 tl yi bonanza da 10 saniyede hiç ediyorum yeri gelince sadaf
Eski sevgilim benden hep borç istemişti toplam da 5000€ borç vermişim geri istedim para mi insan diyor bu kadar mi değişir
350 bin TL borcu olanlar ne yapsın :D
aboo paraya bak 1000 yıl çalışsam göremem
Eğer bunu zamanında ödersen azdır.
Kafayı mı yedin 2000₺ ne sjsksjdskn
Çok arkadaşıma vermem mesela o kadar
şu an ki ekonomide 2 bin TL borç çok normal değil anormal bence 2 bin borç bile sayılmaz
Ya ben yanlış oy kullandım tabi ki çok değill
Aylık fatura miktarı?
2000 TL para mı artık.
Yani bana çok mesela dhdjjs
Ekonomiye göre değil ama bana göre çok
Bu devirde pek bir şey değil 2000 TL
2000 tl benim için komik bir para.
Bu zamanda para değil
Asgariye calisiyosa cok..
Kişiye göre değişir
#Hükümdar
paranın çokluğu kişiden kişiye değişir🤷♂️