Soğandaki yükseliş cezbedici uzun vadede kazandırır mı?
((:

Soğandaki yükseliş cezbedici uzun vadede kazandırır mı?
((:

Elde bir altın kültürü vardı oda tükendi
Şimdi biraz biraz artmaya başlayacaktır ama TL nin hiper enflasyon hızına yetişemedi maalesef..
Altın kelimesi artık irite eder oldu çünkü gerçekleri daha çok ortaya çıkartıyor
Acı gerçekler
Alışasımız varmış
Umarım bir yerde dur demeyi öğrenmişizdir
Dur demeyeceğiz okadar eminim
Benimde gün geçtikçe umudum kırılmaya başlıyor... 😑
Çok şükür hiç umut etmedim😀
Oda güzelmiş bak bende ilk başta öyleydim sonra bi kıpırdanma oldu şimdi yine gitti😁
Teşekkürler
Rica ederim
Soğan uzun vadede kazandırır bence
Öyle gözüküyor
Çekecek tarlamız da yok. Dikey tarıma geçelim
*Ekecek tarlamız yok
Tarıma bi geçelim de sonrasında topraksız tarımada geçeriz ((: ülkede eken biçen kalmadı
Aynen öyle. Çiftçiyi destekleme.. Hazıra dağ dayanmaz
Cevap
3Cevap
😁😁
👏
İkisi de kıymetli simdi
Otobanın kenarına dökmüşler kamyon kamyon soğan. Bitmeden yetiş topla. Ama dikkat et kokmasın. Malum seçime az kaldı.
Çıkar hep öyle bunlar dış güçler ve büyük soğan lobilerinin işi, bugün soğandalar yarın patateste
Evet dostum yaa işte bazi patates beyinliler de her seçimde olduğu gibi umudu soğan fiyatlarının yükselmesine bağlarlar. Ama nedense hiç bir şey olmaz çünkü soğan da geçer patates de. Meselenin memleket olduğunu bilen Anadolu insanı yine ferasetini konuşturur oy vereceği ve zinhar vermeyeceği yeri iyi bilir.
Sonuç soğan kokar ama patates beyinler değişmez.
Peki o zaman şimdi sana soru. İyi düşün ve ona göre cevapla ama yoksa rezil olursun.
Suriye sorunu çıktığında başbakan kimdi, Suriye politikasını uygulayan kimdi, Suriyeden kaçanların Türkiye'ye gitmesine olanak veren kimdi? Veee bu adam şimdi nerde, kimi destekliyor, ve seçimde kk kazanırsa bu adam ne görevine getirilecek? Bunları bilmiyorum diyorsan tartışmaya gerek yok zaman kaybı olur.
Altın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar