Son Zamanlarda Konut Fiyatları Balon gibi. Seçimden Önce mi Patlar Bu Balon Seçimden Sonra mı? Düşüncelerinizi Bekliyorum.
Seçimden Önce Patlar
Seçimden Sonra Patlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Son Zamanlarda Konut Fiyatları Balon gibi. Seçimden Önce mi Patlar Bu Balon Seçimden Sonra mı? Düşüncelerinizi Bekliyorum.
Seçimi kimin kazandığına ve bu konuda ne yapacağına bağlı. Kendi haline bırakıldığı sürece hayır patlamaz.
Antalya'da 2 yıldır anormal hızlı bir yükseliş var, hep daha fazla yükselmez maksimumu bu heralde diyoruz ve her seferinde daha fazla yükseliyor 😂
Herhangi bir müdahale ve yaptırım olmadığı sürece olumlu gelişme olacağına inanmıyorum yani. Yakında sokaklar evsiz dolacak. 2 memur maaşıyla bile geçinmek imkansız konut krizi yüzünden, asgari ücretleri düşünemiyorum dahi.
Haklısınız. Yorumunuz için Teşekkürler. Seçimden sonra kim kazanırsa kazansın akla ve mantığa ters işler yaparsa veya olduğu gibi bırakırsa bu balon patlamaz.
Açıkçası şu an için kimsenin umrunda değil gibi geliyor bana ya. Hiçbir siyasetçi bu konuyu gündeme taşımıyor farkındaysan, bu sebeple ben pek umutlu değilim.
Haklısınız, kimse doğru sorunlara parmak basmıyor. Bu dönem ki seçim diğer seçimlerden biraz farklı gibi. Önceki seçimlerde daha fazla sorunlara parmak basılır, yapılacak işler anlatılırdı.
Seçime kadar azda olsa ufak oynaklıklarla devam eder seçimden sonra belirgin ve kesin bir ortam olursa fiyatların düşmesine neden olur çünkü konut stoğu çok fazla arttı ve süreklide konut yapımına devam ediliyor. ülkemizde fiyatlar korkunç şekilde patladı ve kimse artık kolay kolay ev almıyor alamıyor. Bir örnek vermek gerekirse ülkemizde satılan konut fiyatına Amerika'da müstakil bahçeli villa alırsınız...
En iyi cevap için teşekkürler...
Rica ederim :)
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar