Güncellemeler
+1 yıl
Hisleriniz* dogrultusunda
Ön lisans mezunu silahlı kimlik kartı olan biri olarak , ki bu kartı yüksek ortalamayla (87) sınıf birincisi olarak aldım. Gözleriniz dogrultusunda oylayın baklm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Umarım alınırsınız başarılar dilerim
Hayırlısıyla inşallah teşekkür ler
Puan önemli değil tecrübeye bakarlar kabiliyetine bakarlar. Memur mu alıyor bunlar alt tarafı güvenlikçi aliyorlsr sen olursun başkası olur onlarin umrunda değil yani aldigin puan.
Tm haklsn naplm ölelimmi kimse almazsa nasıl tecrübe yaplm
O yüzden bu memleket yaşamak için iyi bir seçenek değil ne yazık
Sktr olup gidemiyoruz maalesef gitmek çözüm mü hem hepsi muamma
İnşallah alınırsın alınmasına da ben avmde bir sene çalıştım abla zor yani dayanamadım en sonunda çıktım
Ay canım umarım alınırsın bende iş arıyorum 1 aydır bulamıyorum maalesef nasıl bir yer peki
Eğer torpilli yoksa alırlar bence
Birde normalde kapalı mısın
Evet
Özel değilse isteyerek mi kapandın
Evett isteyerekte kapalı dewam ediyorumm
Üstüme vazife değil tabiki ama resminiz dikkatimi çekti ondan sordum biraz bacak belli ve boyun açık bende kapalıyım ondan sordum yanlış anlamayın
Kızmadınız umarım
Yok ya benim gerginligim baska seylere sen uzerine alın ma
Anladım haklısınız iş stresi var ben sadece merek etti bazen bende buna yakın oluyorum ama eşim tepki veriyor ondan sordum
Ordamısınız
Buyrunnn
Bu giyiminize özeniyorum bende ama ailedne dolayı giyemiyorum sizede tepki gösteren oluyor mu
Ne diyebilirim herkesin kendi tercihi bubkadarr
Öyle tabiki ama sonuöta hep diyorlar baş kapalı bacak açık diye ondan çekiniyorum
Kim ne dersi desin benim umrumda değil. 👍🏻
Anladım haklısınız valla ama işte benim yaş geçti Çocuk var peki size ilgi oluyor mu başkalarından
Hanfendi iyi geceler👋🏻
İyi geceler yarı türbanlı bacım
Iyi geceler en imanlı dini bütün bacimmm
Ben öyle değilim ama siz yinede bacağınızı bşraz daha açın bence
Gel canm acayim sen Işte yeter
Ha haa valla alemsin cidden ben sana kızmadım ama sen bana kızdın
Abi gerginim diyorum üstelemeyip çekilin o zaman uzayınca daha çok geriliyorum amacın ne belli değil
Amacım merak sadexe özür dilerim
👍🏻kendinizle ilgilenin başkası ne giydi ne yaptı bunu boşverin
Merak diyorum zaten ilgilenmek değil
Fazla merak iyi değildir. Başkasını değil kendini düşün sen de ne istersen onu yap bu hayata bi defa geliyorsun
Evet haklıskn bir dafa geliyoruz ama baş kapatıp bacak açmak bilmiyorum onun nedeneni sorguluyorum sadece
Ya allah ya sabır canm istedi yavrum böyle hoşuma gidiyor
Tamam kızma
İlk görev yerin mi?
Ilk sayılır diğeri 1 aylıktı
Anladım. Kolay gelsin şimdiden tabi tutarsa :) ailemde çok güvenlik var. Ondan sordum. Avm yorucu olur ama.. Çok uzun süre ayakta kalacaksın muhtemelen
Yapacak bir şey yok hayırlısı. Olsunnnn
Aynen öyle. Başarılar dilerim
👍🏻