Fotoğraf linki
https://i.hizliresim.com/fwdd9i5.jpg
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20 yaşındayım 600k nakit param var, haricinde ise 20k borcum var ama birden ödemek yerine bekletiyorum çünkü 1 ayda bu tutarı 2x yapabilirim ev araba vb kovalamiyorum cunku zaten var fazla paranız olunca çıkmaza düşüyorsunuz bir tavsiye verir misiniz
Çok da bir şey değil 30bin euro. Paranın fazlası olmaz. Yatırım yaparak değerlendirebilirsin. Mesela şu an da gayrimenkul iyi bir seçenek fakat kısa süre içinde elinden çıkarmak istiyorsan da riskli çünkü dünya resesyonda. Gayrimenkul şişmeye devam ediyor. Henüz borsa ve yerel liralar gibi değer kaybetmiyor. Yakında kaybeder. Diğer balonlar gibi bu da patlayacaktır.
Bence o para erir çaba sarfet
Zaten dacia duster alacağım 1 tane daha alabilsem iyi fiyata satarım ileri de sıfırdan
Kurtköy tarafında 6 7 arsa var o boş geliyor ama arsaya müstakil ev yaptırmal istiyorumm bahçeli havuzlu ileri de bakacağım buna da
Müstakil ev mi yoksa yatırım mı önerirsin
Cevap
2Cevap
Bizim burada ucuza altın satan yer var. Parayı gönder senin için altın alayım istersen? 😂😂
Altın yerine kripto olsaydı hemen havale yapardım be...
Kriptoyu da ucuza satıyorlar 😂😂😂
Hangi coinn hemen listesini att
Ben coin moin bilmem 😂😂
Yalancııı iban at
Yok atmam 😂
Hii sen kazanacaksın dimii kripto alıp hain...
Ben altına yatırım yapıyorum
Altın yaramaz çöp bana göre kripto candır
Ben güvenmem altın garanti kriptonun ne olacağı belli değil😂
Yoo kripto mukemmel bir sey balina olursan eğer
Ben altına devam 😂
Altın da kazancın düşük olurrr
Zamanında 750 liraya cumhuriyet altını aldım yeter bu kazanç bana 😂😂
Boş boş zamanında 500 liraya aldığım doge coin şu an 8k
O kadar para nerden geldi?
ufak işler boş vakitlerimi degerlendirdim bilgisayarı biraz bilen biri olunca kazanç işi kolay oluyor
Fazla paran varsa dagit
Arabayi nasil aldin
Dacia duster aldım biraz jeep benzeri olduğu icin hoşuma gitmişti tabi birde turuncu oluşu araba ile aşk yaşıyorum resmen şu an piyasa da hiç yok eğer bulabilsem direk alıp kendimi sıfırlıcam ama yok
Ne iş yapiyon
Ben ayaklı ameleyim be kasaplık garsonluk maatba gemicilik kasiyerlik master vb ama ana kazanç tabi ki bilgisayar web sitesinden kazanıyorum
Uydurma bu şekilde bu kazanc olmaz
Neden uydurmayım banka hesabını ss bile atabilirim
20 yasinda amelelikle bir ev bir cip ve 600 bin lira haa? 🤪 yedik
:) 2 dk sonra konuya bak gunceller fotoğraf koyarım o zaman bir kere daha yersin
Hani ev araba?
Benimle evlenmeyeceksen mal varlığımı bukadar sorgulama çünkü ben kanitladikca bos beles insanlar yazıyor
Bana yazar mısın bi
Yazarsan cevap veririm
Xper düşük yazmaiyprum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?