#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Bu ülkede hep üretici ve tüketici mağdur ediliyor arada da tüccarlar kazanıyor işlerine gelmediği zaman da halde sebzeyi meyveyi kasa kasa çöpe döküyorlar
denetim ve yaptırım yok işin tadı tuzu iyice kaçtı aslında
Bu kadar kısa zamanda bu kadar pahalılığı kaldırabilecek (kaldiramiyozda) Bi tane ülke yok var diyenin alnını karışlarım, ne iktidar nede muhalefet yanlısıyım benim tarafım vatan , bu yönetimi sevenin illaki Bi neması vardır aksi takdirde cmlylmz'ında dediği gibi :--bu hayat pahalılığına itiraz etmeyen ya delidir ya da hırsız , Allah hepsinin layığını vericek buna eminim
Cevap
127Cevap
Yol yabtııı köprü yabtııııı
Gerekirse soğan ekmek yeriz sarayında ejder meyveli smoothiler içen manda yoğurtları medine hurmaları yiyen reisi yedirmeyizzz
Yakında soğan ekmeğede para bulamayacak akılsz sürüsü açlıktan gebersinler😏
Bunlar dış mihrakların oyunları hepsi soğan lobisinin beyaz saraydan fiyatlara müdahale etmesinden dolayı oluyor CHP'li reyon görevlileri etiketleri değiştiriyor şahlanan ekonomimizi kıskanıyorlar 2002'den önce soğan mı vardı nankörler?
Almam ki, inadına almam ellerinde çürüsün umurumda olmaz. Ama bizim milletimiz 50 lirada olsa alır, boykot etmez. Değişik türüz cidden.. Bizler almazsak fiyatları düşürmek zorunda kalacaklar.
Geçen sene kuzenimin arkadaşının tarlasında çuval çuval soğanlar kimseye satamadığı için telef olmuştu. Marketlerden sadece 1 ay almayın hiçbir şey. Hâle gidin satın alın, tıpış tıpış o fiyatlar indirilmiş olur.
Bu konuda %100 haklısın 👍
Maalesef ülkenin durumu çok kötü artık tane tane hesap yapmak zorunda kalıyoruz. ekonomi düzelmesi gerekiyor yıllardır hatta bunu söylüyoruz. saat başı zam geliyor neredeyse.
Eskiden aldıklarımızı şu an kıyasladığımız zaman daha iyi anlayabiliyoruz bunu. hatta bazı yerlerde soğan bile olmuyor geçen de eriğin kilosunu görmüştüm burada soru olarak. iyi yere gitmiyor hiç.
Merhaba
Ben söyleyim iktidar değişse bile kolay kolay düzelmeyin rahmetli Necmettin Erbakan dedi ya siz sanıyor musunuz Türkiyeye topla tankla tüfekle saldıracaklar onlar bu ülkeyi terörle bertaraf etmeye çalışacaklar bunu başaramayacaklarını anladıklarında ise sonra ekonomi yoluyla saldıracaklar diye bu zamlar çok uzun sürecek hepsi büyük israili kurmak için
bunu sen istedin ey guzel halkim. faiz inmesin diyen ekonomistlere ragmen, bilime ragmen, kurla kavga olmaz denmesine ragmen, asgari ucret artiyor dendiginde sevinenler istedi bunu, hem alim gucu dusucek hem oaramiz deger kaybedecek denmesine ragmen durmayanlar istedi. olan yine sana bana oldu. kurunun yaninda yas da yandi.
Olaya siyaset olarak bakmazsak marketlerin manav reyonu hep pahalı oluyor mümkün olduğunca pazarlara yönelsek mesela. Bu sektörde çalısan biri olarak söylüyorum. Soganın hal fiyatı sı an 8 tl. Allah perişan eylesin insanları bu duruma düşüren herkesi
"Fiyat böyleyse vardır bir bildikleri algı yaratmayın" zeytin sorusuna böyle bir cevap gelmişti. O eleman gelsin de şuna baksın şimdi
Bu ülke de insanlar koyun gibi yaşıyor gerçekten bir allahın kulu da çıkıp demiyor yahu greve gidelim hayat dursun kimse çalışmasın diye belki birileri akıllanır ama yok bana ilişmeyen yılan bin yaşasın zihniyeti hakim insanlar sesli etkili olay yaratacak tepki vermezse düzelmez bir şey bugün 7.25 ise yarın 17 olur 27 olur.
Ses çıkartmaya ben varım, başka kim var?
Kurumsal marketlerden 15gün alışveriş yapılmasa yeter fakat nerede
Malum partiye oy verenler diğer tarafta nasıl hesap verecek merak ediyorum benim gözümde onlar ile dağdakiler arasında bir fark yok
Diğer taraf diye bir şey olmadığı için onlar için sorun yok. -mis gibi yapmaya devam.
15 yumurta bimde 43.50
Geçen gün çok olmadı bu hafta içinde yaygara kopardım. Hayvandan çıkan besin altı üstü içine siz mi koyuyorsunuz altı üstü yem veriyorsunuz vs vs. Ben küçükken bir yumurta en fazla 1 liraydı. İstanbul'da doğup büyüdüm. Ama ben böyle bir şey görmedim. Bugün indirim yapmışlar. Azcık hakkımızı aramalıyız diye düşünüyorum. Yetti yani. Tamam birileri bir şeyleri batırdı ama bunu başkaları da fırsat biliyor. Bu kadar da olmaz yani.
Gerekirse sogan ekmek yerrrrr
Seyyyy gerekirse sogansiz ekmek yerr...
😂😂😂😂
Soğan ekmekte yiyemiyeceksiniz artık ampülcüler 😄
Çok kötü bir ekonomik tablo. Her şey ateş pahası.. Umarım düzelir.
Zama da zam geliyor artık😂Fiyat algım bozuldu ne ucuz ne pahalı karar veremez oldum. Markete gittiğimde bugün ekmek 10 lira oldu deseler garipseyemem. Ha demek gece zam geldi derim düşünün😄
Bu daha le lesi. Lo losu reklamlar bitince @nirhamm
uçuyoruz uçuyoruz uzaya yol yapacağız daha dur
Soruyu görür görmez şok markete girdim soğan yok şu an sanırım soğanı hedefe koydular şimdi.
Bundan sonra böyle.
Ahdgdhdhdhd
Bugün bı fenomen var azadi kaya diye videoda sırada duran insanlara ot yiyin ot bunlar iyi günleriniz diye bağırıyordu çok güldüm 😂
En İyi Cevap