İyi bir pc alabilirim. Sonra da o pc üzerinden görsel efekt cart curt işler yaparak para kazanırım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
vizyonsuz insanlar gider iphone 14 alır ama ben yatırım yapardım, girişimciliğe yatkınsan küçük bi iş de kurabilirsin internet üzerinden satış yapabilirsin
Dolar euro alır biraz daha biriktiridim araştırma sürecine girer güzel hisseler tahviller bulur yatırım yapardım yıllar sonra ev alacak kapasiteye geldiğimde ev alırdım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Ehliyet dudak dolgusu geri kalanla da togg a yazılırım babam verir kura çıkarsa devamını 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evlilik birikimine bir miktar eklerdim. Çok az bir kısmını arabama küçük masrafa harcardım. ( maksimum %7)
Şu ekonomide 100k ile pek bir şey yapılmıyor, Dolar alır köşeye koyarım ama yatırım maksatlı değil enflasyondan zarar görmesin diye.
Döviz yaparım.
ya da vadeliye koyarım
Herhalde evlenirsem evlilik için saklarım baksana veya ömür boyu saklayacağım 😂 🥺 devir belli
İnsan yok
Karakter yok
Bende var ama bı boka yaramıyor faizde öyle bekliyrr
Olsun işe yarar para paradır
Şu an yaramıyor ama bir gün illaki lazım olacak evet
Hiç etmezdim bir anda ihtiyaçlarım doğrultusunda yavaş harcardım bir miktarını kumarda değerlendirirdim Euro altın vs 🆚
İyi bir pc alabilirim. Sonra da o pc üzerinden görsel efekt cart curt işler yaparak para kazanırım
vizyonsuz insanlar gider iphone 14 alır ama ben yatırım yapardım, girişimciliğe yatkınsan küçük bi iş de kurabilirsin internet üzerinden satış yapabilirsin
Borsaya yatırıp 100 bini 500 bin yapmak isterdim
İğrenç bi miktar. Ne az ne çok. Hiçbir şey alınmaz.
Dolar euro alır biraz daha biriktiridim araştırma sürecine girer güzel hisseler tahviller bulur yatırım yapardım yıllar sonra ev alacak kapasiteye geldiğimde ev alırdım
Ehliyet dudak dolgusu geri kalanla da togg a yazılırım babam verir kura çıkarsa devamını 😂😂
telefon bilgisayar tablet alırım
Yapacağım evlilik için ihtiyaçlarımı alırım.
Burnumu estetik yapardım geri kalanı da yatırıma atardım
Borcum var onu versem yeter
Beyaz eşya, klima ve tv alırdım
Borcu kapatır üstüyle de altın alırdım
test kitapları, denemeler xfhdgxf
Allah büyüktür kimsenin hakkı kimsede kalmaz ,