Araba almak istiyorum şu an kredi çekip 4.5 sene taksidini ödeyeceğim araba alsam zaten iki sene paranın değeri kalmıcak şu an asgari ücretliyken 4 bin taksit ödersem iki sene sonra asgari 18-20 bin olcak tabi alım gücü aynı olcak ama o 4 bin koymaz öderken seneye falan maaşlar artınca
2 ay
20 yaşındayım, üniversiteyi bırakıp iş hayatına atıldım. Kredi çekip araba alsam mı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence al dedigin gibi 2 sene zorlanirsjn son 2 yil koymaz sana o para al bence. Keske paramiz olsada bizde alsak
36 aya varan vade firsatlariyla hangikredi. com giriş yap sana uygun kredi ve vade firsatlariyla göz önune sersin
Peki neden bu yanlış yaş yazma isteği merakı her neyse..
pardonda araba kaç para? diyelim ortalama 200 . kredi çeksen bu 200 ü kaç senede ödicen? faiziyle kaç olcak?
Dostum şuanda 80-90 bin lira üstüne istersen peygamber ol 12 aydan az vade vermiyorlar elinde hazır paran varsa üstüne çek al zaten arabanın yek getirisi konfordur ona göre al bence
Nasıl yani asgari ücret 18-20 bin lirayken alım gücü aynıdan kastettiğin şey nedir
Faizi asıl paradan daha fazla neredeyse; katılımevim, eminevim gibi yerlere başvurabilirsin.
Onlar ne bankamı
Araştır, banka değil.
Ne işe atıldın
Al kardeşim. pisman olmazsin
Hyr sakın
tofaş mı alacaksın
Kim sana niye kredi veriyor
Ailem çeker
Bilmem alabilecek mi